• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oykusenbaykara

Ziyaretçi
Unutumam dediklerim..Acı çekiyorum dediğim günler.
Hala aklımda..Ne kadarda aşçaldığımı anlamazdım o zamanlar hep ben haklıydım..

Ama zaman geçtikçe ve ben aşka kapılarımı açtıkça bunları unuttum ama penceremi rüzzgar kapamak üzeri yine.

Ekim kızıyımdır ben ..Doğal olarak eş dost çevremle doğum günümü kutladım...
Kutladığım yerdeki pastanede çalışan çocuk benim sıcak davranışlarımdan etkilenmiş olucakki bana msj attı.
Telefonumu nerden biliyor derseniz pasta yapımında sorun olursa diye almıştı..Öylede kaldı.
Pasta kesildi..Parti sade bir şekilde son buldu.
Ama telefonu elime aldığımda bir msj olduğunu gördüm.
Ve sonra devamı gelen mesajları görür oldum..Bunu atan pastanedeki çocuktu ..
Ve doğal olarak bende seviniyordum çünü biri aşık olmuştu bana..Mutluydum...
Mesajlaştık hatta konuştuk..Bana çok doğal tatlı olduğumu söylüyorum kendini özletme gel diyordu...

Gittimde..Gittiğim günden sonra 2 msj çektim ve 2 gün cevap vermedi..
Ben aramadım o yazmayınca sormayınca KK ve canım biricğim arkdşm bna bu konuda çok nasihat etmişti.
Ve 2 Gün sonra beni aramıştı hayırdır dediğimde işleri olduğunu meşgul olduğunu sölemişti.
Ve ben haftasonu onun yanına gitmek istiyordum bu neydi sizce Aşk mı?
Yada beğenilme hoşumamı gidiyordu.
Cumartesi yanınndaydım..
Pazar günüde gidicektim ..ama patronu orada olduğu için karşıdai çay bahçesinde arkdşmla patronunun gitmesini bekliyordum.

Ve çay bahçesine daha öncelerde 1-2 kere oturmaya gitmiştim doğal olarak oradaki çaycı amca beni tanıyordu.
Geldi ve beni sormaya soruştıurmaya başladı.
Beni oğluna istiyiceğini ama kimseyle gezmemiş olmam gerektiğini söyledi.
Ses çıkaramadım. Ama dünya başıma geçirildi sanki niye mi pastanedei çocukla çıkıyorduk..

Asıl sorun o benim ilkimdi.Neyse gel zaman git zaman amcanın dediği laf alımda kaldı beni öpen seven adam sanki hatammış gibi gelmeye başladı.
Onunla bişeyler paylaşmaktık.
Ama korkularım vardı herkes gezmemiş biri ararken ya ondan ayrılırsam ve ben nasıl gezicem.
Çünkü kırsal kesimde bu işler böle yürüyor.
Ve ailem sevgilimi öğrenirse olacakları düşünemiyorum bile.
Sevgilimle konşmam gerek bu konu hakında ama dile bile getiremiyorum.
Aklım gel gitlerde desem size ne dersiniz.?
Diyorum ayrılayım ..Yok..
Diyorum ayrılmayayım yok..
Kızlar ben ne halt yicem siz diyiverin gayrimafoldumben​

bu gezme toza meselesi eskisi kadar abes görünmese de küçük yerlerde insanın başına bela olabiliyo. keşke herkes milletin diliyle "gezdiği" kendi diliyle "sevdiği" insanla evlenebilse ama her zaman mümkün olmuyo maalesef :( insanlar yaşar, hata yapar ama küçük yerlerde özellikle bayanların çok dikkatli olması gerekiyo bence. insanlar çok acımasız, erkeklerse fazlasıyla ayrıcalıklı.. her halukarda annene aç bence konuyu. o görüştüğün kişiyle ilgili bilgi sahibi olabilir ya da araştırabilir çaktırmadan. ciddi düşünmeye hazırsan görüştüğün kişiye de durumu belirt, rahatsızlığından bahset. üste çıkmaya çalışıyosa ya da "evlilk de neymiş" diyosa bence yarar gelmez. ağzını da aramış olursun.. yine de sen bilirsin ne diyeyim..

Saol cnmmmm bnim ya

Back