• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Kızlar

cileqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
50
0
36
Gaziantep
kızlar arkadşımın 5 tane zayıfı var 2 tane 0 3 tane 1
lise 2 gidiyoruz..
meslek lisesi kalır mı kızlar ya kız çok üzülüyor

Yaz tatilinde zayıf dersleri düzeltmek için sınavlar oluyordu. O sınavlara girer dersleri verirse düzeltir dersleri veremezse kalabilir de. Maşallahı varmış yani, Ticarete mi gidiyor? Benim arkadaşın kardeşi ticarete giderken onun da yedi tane falan zayıfı vardı dersleri veremedi doğal olarak da kaldı. Veremezse de gelecek yıl daha çok çalışır düzeltir yolun sonu değil ya di mi?

Hocalarıyla konuşsun o zaman belki sözlüyle notuyla falan birşeyler yapar öğretmenleri. Tabi sınıftaki davranışları falan düzgünse, kalıp kalmayacağını hocaları söyler zaten.

ya kız çok terbiyeli ama baraj meslek dersindede zayıf düşcek kızın dersine yatıştırmaya çalışıyorum ama nafile

çilek cim baraj dersler önemli edebiyat ve edebi metinler dersi bildiğim kadarıyla
inşallah o dersler değildir
velev ki o dersler ise yazın kurtarma sınavlarına girer ve başarılıolursa kurtarır

Evt ortalama yükseltme sınavları oluyo. Yaz tatilinde birde sorumluluk sınravları var o da 2. dönemin başındaydı sanrm. Takip etsin girsin hepsine

keske bende suanda lisede olsaydim..
suanda derslerde ki basarizliklar beni deli ediyor,almanca ana dilim ondan degil ama cok isterdim bende lisede okumak istiyorum yaa

baraj dersler dil ve anlatım ve bölüm dersleri umarım bölüm dersleri zayıf değildir ama yazın ortalama yükseltme sınavına girip derslerini ortalamayı yükseltebilir

lise 2 gidiyoruz..

:umursamaz::umursamaz: :umursamaz::umursamaz:
1. dönem yine zayıfmış ki şimdi yine zayıf alınca kalacak diye korkuyor
karneye 2 hafta kala mı aklı başına gelmiş
bencede hocalarınızdan sözlü yapmasını rica etsin

Dalga geciyorsun herhalde.
Bu notlarla ogrenci geciren hocaya hoca mi derim ben?!
tabii kalir sinifta. bu zamana kadar pek derdinde degildi sanirim notlari. karneleri ne zaman aliyorsunuz bilmiyorum ama bu saatten sonra birsey degismez bence.

lise 2 gidiyoruz..

bence de geçirmemeliler bu notlarla
0 alması için sınava girmemesi lazım ya da hiç bişey yazmaması lazım
zaten sınıf tekrarı yapmış şimdi üzülmek bir işe yaramaz
yargılıyorum evet ama
umarım bu notlarla geçirmezler de sorumluluk almayı öğrenir
büyük konuşmayayım benim çocuğum olsa bırakın derdim aklı başına gelsni diye

kalmaz canım bnim şuan 1 tane 0 ve 3 tane 1 m var arkadaşın ortalama yükseltme sınavna gricek ondan snrada düşk derslerinn sınavna gricek

Back
X