H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #1 Adetten 5 gün önce kanamam oldu anlık bir şeydi ve bitti bugün normal adet tarihim fakat olmadım sizce ne zaman test yapmam sağlıklı
Adetten 5 gün önce kanamam oldu anlık bir şeydi ve bitti bugün normal adet tarihim fakat olmadım sizce ne zaman test yapmam sağlıklı
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #2 Ve bulantım var bulantı bu kadar erken olur mu ki midem de ağrıyor
K kdrayn Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 258 41 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #3 hazeeee .!.: Ve bulantım var bulantı bu kadar erken olur mu ki midem de ağrıyor Genişletmek için tıkla... Çok az kan geldiyse yerleşme olabilir erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim onlar genelde çıkartıyor
hazeeee .!.: Ve bulantım var bulantı bu kadar erken olur mu ki midem de ağrıyor Genişletmek için tıkla... Çok az kan geldiyse yerleşme olabilir erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim onlar genelde çıkartıyor
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #4 kdrayn .!.: Çok az kan geldiyse yerleşme olabilir erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim onlar genelde çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Adetimden önce yaptığım da negatifti yani 2 3 gün önce yapmıştım negatifti şimdide yapmaya korkuyorum
kdrayn .!.: Çok az kan geldiyse yerleşme olabilir erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim onlar genelde çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Adetimden önce yaptığım da negatifti yani 2 3 gün önce yapmıştım negatifti şimdide yapmaya korkuyorum
leydii69 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2020 414 134 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #5 hazeeee .!.: Adetten 5 gün önce kanamam oldu anlık bir şeydi ve bitti bugün normal adet tarihim fakat olmadım sizce ne zaman test yapmam sağlıklı Genişletmek için tıkla... Yapsanız varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah gönlünüzce olur
hazeeee .!.: Adetten 5 gün önce kanamam oldu anlık bir şeydi ve bitti bugün normal adet tarihim fakat olmadım sizce ne zaman test yapmam sağlıklı Genişletmek için tıkla... Yapsanız varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah gönlünüzce olur
H hazeeee Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 116 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #6 leydii69 .!.: Yapsanız varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah gönlünüzce olur Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim
leydii69 .!.: Yapsanız varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah gönlünüzce olur Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim
K kdrayn Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 258 41 24 8 Aralık 2024 Konu Sahibi hazeeee #7 hazeeee .!.: Adetimden önce yaptığım da negatifti yani 2 3 gün önce yapmıştım negatifti şimdide yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız kendinizi hazır hissedereseniz yaparsınız o halde :)
hazeeee .!.: Adetimden önce yaptığım da negatifti yani 2 3 gün önce yapmıştım negatifti şimdide yapmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Haklısınız kendinizi hazır hissedereseniz yaparsınız o halde :)