- 28 Eylül 2024
- 102
- 43
- 23
Teşekkür ederim canımBenim bundan daha silik çıkmıştı kan vermiştim pozitif çıkmıştı hayırlısı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımBenim bundan daha silik çıkmıştı kan vermiştim pozitif çıkmıştı hayırlısı olsun canım
Çıkmaz çıkmaz buradan dönmez merak etmeyin Sağlıkla ilerlesin inşallahTeşekkür ederim istiyoruz kanda negatf çıkarsa çok uzulurum açıkçası
40 yaşında birine öyle bir adamdan çocuk yapma demek de çok zor, ne olursa olsun sen doğur bir çocuk demek de çok zor.Öyle bir evliliğim var ki nasıl anlatsam bilemiyorum. Ama dokunsalar ağlıycam. Çok bunaldım. İnsanlar neden bu kadar kötü. Bebeğimin olmasını çok istiyordum. Yarın tedavi için hastaneye gidicem. Yumurta çatlatması için iğne yaptıracaktım. Ama eşim normal değil. ve hep kendini haklı görüyor. Onun yaptıklarını ben yapsam utanırdım. Ama utanmıyor.Güvenimi çok sarstı. 40 yaşındayım. Acaba bebek fikrinden vazgeçmeli miyim yoksa tedavi olmalı mıyım? Lütfen bana önerilerde bulunun. Yalnız kaldım, içinde bulunduğum durumu atlatamıyorum, derdimi anlatamıyorum
. Kafam çok karıştı
40 yaşında birine öyle bir adamdan çocuk yapma demek de çok zor, ne olursa olsun sen doğur bir çocuk demek de çok zor.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun Eşiniz ne istiyor çocuk konusunda ? Bir de Bence iyi bir psikolojik destek alın daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır. Burada sizi yönlendiren herkes hayatı kendi bakış açısıyla değerlendireceği için yanlış bir karar vermenize yol açabilir. İki türlüsünün de farklı zorlukları olacak.
Tşk ederim yorumunuz için. Biz evlenelim 2 yıl doldu. 3.yıla girdik. Kendim için gitmediğim doktor eşimin yönlendirdiği görüşmediğim insan kalmadı. Ama çok şükür kendimle ilgili olan kısmı hallettim. Eşim ise daha geçen hafta ctesi sperm testi verdi. Kısacası çocuk için yola daha yeni çıktı. Uzun yazdım ama bende bilmiyorum çocuk istiyor mu istemiyor mu. İstediğini söylüyor ama ben bir şeyleri ona anlatıcam diye onu yola getiricem diye canım çıkıyor.. Aslında benim çarem basit ama eşimin anlayışsızlığından dolayı çıkmazları yaşıyoruz. Ne diyeyim....40 yaşında birine öyle bir adamdan çocuk yapma demek de çok zor, ne olursa olsun sen doğur bir çocuk demek de çok zor.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun Eşiniz ne istiyor çocuk konusunda ? Bir de Bence iyi bir psikolojik destek alın daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır. Burada sizi yönlendiren herkes hayatı kendi bakış açısıyla değerlendireceği için yanlış bir karar vermenize yol açabilir. İki türlüsünün de farklı zorlukları olacak.