Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇıkarReglime 2 gün kala yarın kan vereceğim çıkar mı
Testte var mı sence
Ay canım ben yeni evliyim iki defa yaptım pek anlamıyorum ama yok gibiTestte var mı sence
Ki eğer yeni hamileysen bu testlerin güvenilirliği çok düşükAy canım ben yeni evliyim iki defa yaptım pek anlamıyorum ama yok gibi
Bnde 1 aylik evliyimAy canım ben yeni evliyim iki defa yaptım pek anlamıyorum ama yok gibi
Maşallah çok yeniBnde 1 aylik evliyim
Birazdan testten fırlayacak bebiş baya net çıkmış kan verseniz yüksek bi değerle öğrenirsiniz testte hata yok iseReglime 2 gün kala yarın kan vereceğim çıkar mı
Bu teste nasıl yok dediniz anlamadım ?Ay canım ben yeni evliyim iki defa yaptım pek anlamıyorum ama yok gibi
Dün yaptıklarım da bunlarBirazdan testten fırlayacak bebiş baya net çıkmış kan verseniz yüksek bi değerle öğrenirsiniz testte hata yok ise
Teşekkür ederim istiyoruz kanda negatf çıkarsa çok uzulurum açıkçasıTabi ki var. Biz bunun 10 ton silik haliyle öğrenmiştik Kan testinde çıkar mutlaka. İlk aydan biraz erken olmuş gibi ama istiyorsanız hayırlı olsun şimdiden
Baya pozitifDün yaptıklarım da bunlar
Yarın kan verin :) hayırlı olsun tebrikler. Umarım sağlıklı bir gebeliğiniz olurDün yaptıklarım da bunlar
Teşekkür ederim çok heyecanlıyımYarın kan verin :) hayırlı olsun tebrikler. Umarım sağlıklı bir gebeliğiniz olur
Darısı başımaTeşekkür ederim çok heyecanlıyım
Anlamadığımı söyledim ve yok gibi dedimBu teste nasıl yok dediniz anlamadım ?
Amin inşallahDarısı başıma
Hayırlı olsun sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınızaTeşekkür ederim istiyoruz kanda negatf çıkarsa çok uzulurum açıkçası
Benim bundan daha silik çıkmıştı kan vermiştim pozitif çıkmıştı hayırlısı olsun canımReglime 2 gün kala yarın kan vereceğim çıkar mı