Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A+ nasıl oluyor AB(+) yazıyor?Kan grubuna bakdirmissin A+pozitif diyor kanin
Pardaon Ab pozitif kan grubu sonucdaA+ nasıl oluyor AB(+) yazıyor?
Yani sen diyer tum kan gruplarindan kan alabilirsin ama sadece AB+ e kan verebilirsinA+ nasıl oluyor AB(+) yazıyor?
Öylede kadın şimdi yanlış bilmesin A ile AB farklıdır sonuçta doktor sana a iken ab verse ne olur? Dese ki sonuçta ikiside pozitifPardaon Ab pozitif kan grubu sonucda
Yok sunu demek istedim biseyin degerine bakilmamis yani kan grubuna bakilms haklisin ben b kismini atlamisim ama kendisi tum kan gruplarindan kan alabilen bir gruba sahip herkezden kan alabilir yanlizca verecegi zaman AB grubuna verir ay guldm koskoca B yi gormemisim uykudandirÖylede kadın şimdi yanlış bilmesin A ile AB farklıdır sonuçta doktor sana a iken ab verse ne olur? Dese ki sonuçta ikiside pozitif
Doktor soylemesi lazm bunu sana hem zaten evlenmeden kan gruplarina saglik ocaklari bakiyor oyle birsey olsa soylerlerdi sanirim bu tahlili yapan doktora danis istersenKizlar bunu da bana ettiklerim kan uyuşmazlığı var diye söyledi korktum
Belkide basamadınız o an neyse canımmm sonuçta her ikiside pozitifYok sunu demek istedim biseyin degerine bakilmamis yani kan grubuna bakilms haklisin ben b kismini atlamisim ama kendisi tum kan gruplarindan kan alabilen bir gruba sahip herkezden kan alabilir yanlizca verecegi zaman AB grubuna verir ay guldm koskoca B yi gormemisim uykudandir
Pozitifsin, kadın negatif erkek pozitif olursa sıkıntı olurdu ama sen pozitif erkek negatif olursa sıkıntı yok negatif olursa da sıkıntı yok. Taşıyıcı olan pozitif olmalı kim dedi size kan uyuşmazlığınızın olduğunu?Kizlar bunu da bana ettiklerim kan uyuşmazlığı var diye söyledi korktum
He onun icin iynesi var sorun edilcek bisey deyil yani sanirsam gebe kalinca iyne yaliyorlar belli bir haftadaEvet cnm eşimde 0 R negatif o yüzden öyle dediler