Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee?Eşim çok istekli ama bende fazla istek yok
Bende sorun mu var acaba
Nerden bilelim biz bunu?Bende sorun mu var acaba
Neden tepki vererek konuşuyorsunuz hanımefendiNerden bilelim biz bunu?
Teşekkür ederim sağolunKeyif almamaktandir. Keyif aliyor olsaniz siz de istiyor olurdunuz diye dusundum.
Soru sormuyorsunuz, nirmal bir sekilde izah da etmemissiniz. Ne diyelim size bu durumda?Neden tepki vererek konuşuyorsunuz hanımefendi
OkSoru sormuyorsunuz, nirmal bir sekilde izah da etmemissiniz. Ne diyelim size bu durumda?
Büyücüye gitEşim çok istekli ama bende fazla istek yok
Hormonların iyi hissediyorum yahu biz nerden bilelim bunun aile hekimi var, jinekoloğu var yani bize sıra gelene kadaaaarNeden alay ediyorsunuz acaba bendemi sorun var hormonlarda felan
Aaaa litfen ama terslemeyin, biriniz de cevap verene kadar sihirli kuresine bakmamis yaHormonların iyi hissediyorum yahu biz nerden bilelim bunun aile hekimi var, jinekoloğu var yani bize sıra gelene kadaaaar
Dudu periye başvursun o Perihan perinin küresinden gizlice bakarAaaa litfen ama terslemeyin, biriniz de cevap verene kadar sihirli kuresine bakmamis ya
Olabilir. Hormonlarınızı kontrol ettirin eşinizle alakalı da olabilir.Neden alay ediyorsunuz acaba bendemi sorun var hormonlarda felan
Sence?Bende sorun mu var acaba