Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah olur kuzummPkos olunca durum farklı oluyor sanırım ya benim bazen yumurta üretmiyordu ama adet oluyordum düzenli![]()
Suanda var miAyyy inşallah olur kuzumm![]()
Bi kac önce yapytigimda iyiydi herseyTamamen belli olmaz detaylı hormon tahlilleri lazım
O zaman sorun yok doğurgansınızdır yüksek ihtimal:)Bi kac önce yapytigimda iyiydi hersey
Evet çok şükürSuanda var mi
Çok sevindim canimmmEvet çok şükür6 ay hormon ilacı kullandım bunun 4 ayı 2 doz şeklinde kullandım
sanmıyorum. başka etkileyen durumlar da doğurganlığa engel olabilir. Annem 42 yaşındayken 1 gün adet oluyordu o da leke şeklinde ve kadın menapoza giriyorum sanarken hamile olduğunu öğrendiBayanlar size bi sorum olacak bir kadının adeti düzenli ise kesin çocuğu olurmu yani dogurganlık adetten mi belli olurmu ?
Sorum saçmamı değil mi bilmiyorum![]()
Vaovvv allahın işine bak yaaasanmıyorum. başka etkileyen durumlar da doğurganlığa engel olabilir. Annem 42 yaşındayken 1 gün adet oluyordu o da leke şeklinde ve kadın menapoza giriyorum sanarken hamile olduğunu öğrendi![]()
Darısı isteyen herkesin başına İnşallahÇok sevindim canimmm![]()
Amin kuzum inşallahDarısı isteyen herkesin başına İnşallah❤
2 ay daha çok yeni stres yapmamaya çalışınYeni evlendim 2 aydır istiyoruz daha olmayinca sasirdim ilk ay olurum diyordum , nasipp.![]()
Hiç sorma. aramızda 21 yaş varVaovvv allahın işine bak yaaa![]()
Aynen çaliscam2 ay daha çok yeni stres yapmamaya çalışın![]()