• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar zayıflıyormusunuzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo 5-6 kg mu kübracım onu vermesende olur bende 20 kg fazla var nasıl gitcek bilmiorum :(

ben 55 olmak istiyorum
canım sen kaç kilosun şimdii hamileykenmi çok kilo aldın

hayııırrr bunalımda oldugum noktaya parmak basmıssın.dogumdan sonrakı 15 gunde 17 kılo verdım.ama kalan 9 kıloyu 9 aydır veremıyorum.veremedıkcede sınırden daha cok yıyorum.nasıl gıdecek bu kılolar cok gerılıyorum dusundukce.

Ben de 20 kilo var fazla emziriyorum o yüzden de yiyorum ne yapalım her şey yavrumuz için :)

özür dilerim bayanlar aynı mesajı iki kere göndermişim

Son düzenleme:
benim öyle hamilelik kilom falan kalmadı sayılır 26 taneden 3 tanesi göbek bölgeme hatıra kaldı ve o 3 kiloyu ne yaparsam yapayım veremiyorum:teselli:.
doktorlar süt olsun diye çok yemenin hiçbi faydası olmadığını söylüyorlar. ben doğumdan sonra normal beslenme sürecime devam ettim. moralimi herşeye rağmen yüksek tuttum, bol bol su ve kayısı suyu içerek sıvı alımını arttırdım sadece bebeğimi 17 ayda emzirdim.

ben 55 olmak istiyorum
canım sen kaç kilosun şimdii hamileykenmi çok kilo aldın

kübracım ben 61 le evlendim 1,5 senede 76 oldum ve hamile kaldım 83 le dogurdum dogumdan sonra 75 dim ama bogazım iice açıldıgından şimdi 80 kg oldum senağlama

canım zayıflarsın ya şimdi emziriyosun yemen lazım tabii

valla kızlar spor spor spor............. spor yapmadan ne kadar zayıflarsanız zayıflayın görüntü hoş olmuyo yani isterseniz 50 kilo verin göbek gitmez ben hepsini hallettim kilo deseniz eski kiloma döndüm göbek deseniz sıfır göbekkkk ammaaaaaaaa hallolmayan tek sorun göğüsler naparsanız yapın güğüsler toparlanmıyo (estetik dışında) onuda ben yapmam yanii aşağı tükürsek sakalı yukarı tükürsek bıyık takmayın kafayaaa hala emziriyorum belki sütten kesince biraz toparlar tek umudum bu

Back