• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar zayıflıyormusunuzzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceren_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ceren_78

Ziyaretçi
ben hala zayıflayamadım kızlar.memede emmiyooo artıkk.zayıflama lazım.ama nasıllllllll:(

meme emmiyosa bence basla artik..bende gittim diyetisyene konusmaya ama emzirme bitmeden olmaz dedi ne yazik ki..bir anda kesilebilir diyetle sutun dedi..ama ben emzirirken kg aliorum sanki..emzirsen bi dert emzirmesen bi dert

yok valla doğumdan beri aynı emziririken veririsin diyo herkes ama tık yok hala aynı.

kızlar ya ben çok kilo verdim eski kilomunda altına düştüm.eren bey çok yoruyo annesini..arkadaşlar yapı meselesi bu..önceden de yerdim ama hiç kilo almazdım.bende biraz kilo almaya çalışıcam çünkü çok zayıfladım.bu arada emzirmeye devammmmm...

bende dogumdan sonra hiç kilo almadım.kiloda veriyorum çok hızlı olmasada ayda 1 kilom gidiyor bu arada emziriyorum

benim doğumdan sonra kiloları birden uçtu gitti 11 kilo gitti 2 kilo kaldı ama göbiş de var sezeryandan dolayı

vermek ne kelime alıyorum hayret bi şey yaa..emiyozda ama beni acayip bi çikolata deliliği tuttu paso çikolata yiyorum.akşamlar spor yapıyorum arkadan bi paket çikolata eşimde dalga geçiyo ama baya azmettim bırakıcam şu çikolatayı sigarayı bırakmışım bunumu bırakamıcam:)

a bak ben de çok tatlı yiyom almış da olabilirim

ben de hamile kaldığım kilonun da altındayım ama cıvık göbekkkk,,,mide çıktı löp,,,
bu nasıl erir biliyorumu mekik ama zaman yok :)

amaann kızlar en ınce noktaya degınmısınız vermek ne kelıme bende aldım emzırıyorumda guya emzırırken verılırmıs kulluyen yalan valla hamıleyken bıle boyle ıstahlı deıldım nolduysa dogumdan sonra oldu napcaz boyle bılen varsa soylesın:))

amaann kızlar en ınce noktaya degınmısınız vermek ne kelıme bende aldım emzırıyorumda guya emzırırken verılırmıs kulluyen yalan valla hamıleyken bıle boyle ıstahlı deıldım nolduysa dogumdan sonra oldu napcaz boyle bılen varsa soylesın:))
ah kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş sen eğer duyarssan bi çözüm ne olur banda anlat:((:dilcikar:

aynen bende 5 aydır emziriyorum ama kilo falan verdiğim yok,aksine çabuk acıkıyorum emzirdiğim için göbiş halaaaa hamile gibi:(

ben de zayıfladım kızlar 52 felnım biraz göbegiö kaldı oda deri çogu göbek deil onun gitmesini istiyorum... yine eski formumdayım yanii..

eski formuna dönen arkadasları kutluyor ve hayranlıkla bakıyorum.ben daha 10 kilo var vermem gereken gecenlerde kendi kendime dedimki akşam yemekleriniş yemiyeyim birazda olsa faydası olur sanırım dedim ama inanın 3. gün sütümün azaldığını fark ettim.bende vazgeçtim nolcak bu kilolar böyle hiç bi kıyafetim olmuyor aynaya bakmak istemiyorum.hele bi 6 ayda dolsun.

alan almış satan satmış o kadar 1 senedir bizi göbişli bebişli seven kocalarımız az daha dayansın böle emzirmeyi bitirelim hepimiz zayıflarız takmayın kafanıza bu kadar .Kocalarınız bişey derse de diyin o kendi göbeğine baksın :))):1hug:

bende kilo veremeyenlerdenim.. o kadar orantısızım ki şu an.. 36 beden kıyafetlerime bakıp bakıp iç çekiyorum.. sütüm az geliyordu benim.. hem süt olsun hemde oğluma yarasın diye balık yağı hapı aldım haftalarca.. şimdi balinayım anlayacağınız.. ama sütten kestiğim an döneceğim eski günlere iddealıyım!

lahana kapsülü aldım eşim dalga geçiyo ya aslında bende farkındayım çok yiyorum iştahımımı açtı ne neyse bi kullanalım işe yaramazsa bakcaz başka şeylere 14 kilo fazlam var 64 kg oy oy

kilo vermiyorumda almıyorumda 67 kiloyum yapıştı bana gitmiyor:bbo: .e nasıl zayıflayım ha bire acıkıyorum gidip gelip atıştırıyorum biraz tatlıya kurabiyeye de meraklıyım hem yapmaya hem yemeye e nasıl zayıflayım ki ama Allahtan almıyorumdayerimseniben

bendede var fazlalıklarr ama yiyom herşeyi..hiç dikkat etmiyom valla:1ninca:oğlum için tabii ona süt olsun diye yiyip içiyorum en sevmediğim şeyleri bile yiyorumm..oğlum emmeyi bırakırsa zayıflarım inş.5 6 kilo verirsem yeterrrkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:delphin:

Back