How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz?

goncalove emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
83
0
86
Ankara
bebeğim 4 aylık oldu.sizler yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz.biliyorum sakıncalıymış ama bizlerde yürüteçde büyüdük demi.ne yapcam karar veremedim.fikrinizi almak istedim.

ben kullanmıcam.düşerse tehlikeli olabilir beni endişelendiren yürüteçle düşmesi ayrıca dört aylık bebekler yürüteç kullanabilirmiki

ben de kullanıcam ama 6 aydan sonra büyük rahatlık hem bebiş için hem anne için çok zararlı olcağını düşünmüyorum bütün günü yürüteçte geçmeyecek ki

ben kullanıyorum hergün toplasan yarım saat falan onuda toplasan 5 dakika falan koyuyorum oglum cok seviyo ve yürüyebiliyo yürüteçte

4bucuk aylık aslında koymamak gerekiyo ama bence 5 dakika falan sakıncalı diildir asla uzun süre bırakmam bide oglum çok cevik kendini hic salmıyo yürüteçteçivi gibi

evet kızlar bende istiyorum çok uzun süre kalmadığı sürece problem yok bence hem artık ağırlaştı kucağımda taşıyamıyorum uzun süre sezeryan olduğum için ağrım oluyo gerçi oğlum üçbuçuk aylık daha erken ama bikaç ay sonra inşallah

6 aydan sonra kullanabilirsin bence..ben kızımı koyuyorum çokta seviyor..arkamda dolanıp duruyor..ama fazla koymakta iyi deil sanırım..ben gün içersinde topu topu 1 saat bile koymuyorumdur..

ben doktoruma srdum,tavsiye etmedi özelliklede erkek bebeklerde sakıncalıymış
kullanmak istersende 6.aydan sonra dedi
beimki henüz 4ü bitirdi ogün bi gelsin durma göre kullanabilirim sonuçta bizlerde yürütçle büyümüşüz çok şükür bişey yok

bende yürüteç kullanıyorum. zaten çokta fazla kalmıyor içinde günde en fazla 10 dak falan oda oyalanıyor. bir zararının olacağınıda düşünmüyorum aksine ayak kasları daha çok gelişip güçleniyor.yürüteçte yere basmayı ve üzerinde durabilmeyi onu sürüklemeyi öğreniyor kullanmıyanlara lafım yok ama ben kullanılması gerektiğini düşünenlerdenim.

benim kizim 10 aylik. her ne kadar kutusunun uzerinde 6 ayliktan sonra icin uygundur dese de, bence cocugun neyi yapabileecegine gore kullanmak lazim yuruteci. biz daha 15 gun oldu alali. yurutecte yurumeye basladi, simdi de kendince gayret icinde... ama 4 aylik bie bebegi koymadan mutlaka bir bilene danismak lazim bence

bebeğim 4 aylık oldu.sizler yürüteç kullanmayı düşünüyormusunuz.biliyorum sakıncalıymış ama bizlerde yürüteçde büyüdük demi.ne yapcam karar veremedim.fikrinizi almak istedim.

meraba arkadaşım bende 4 aylıkken koymaya başladım bence bi zararı yoktur çünkü hepimiz yürüteçlerde yürüdük bişey oldumu olmadı allah bebişleriimizi korur unutma sen ne kadar üstüne düşersen o kadar çk zarar görür kendi haline bırak ben öyle yapıyorum oğlum şimdi 5.5 aylık ilk zamanlar geri geri gidiyodu şimdi öne doğru gidiyo :nazar::nazar::nazar: bebişini kokla benim yerime olurmu

arkadaşlarr tavsiyeniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.kızım çok hareketli.bende almayı düşünüyordum çünkü.kendi başına oynamayı çok seviyor.oyun minderi var.orda vakit geçirmeye bayılıyor.yürüteçde de özgür olcağını düşünüyorum.

Ben kullanmayacağım. Doktorumuz örümcek yürüteç kesinlikle yok dedi

slam canım ooooo herşeyi doktorlara sorarsak bebişlerimiz ne kilo alır ne dinçli olur nede rahat durur bence herşeyi doktora sormamak lazım değilmi bak bana her ay kontrale götürüyorum ama oğlum 5.5 aylık daha hiç hasta etmedim :nazar: sütüm yetmiyodu çocuğum bas bas bağrıyodu mama vermeye başlamıştım 2 ay önce doktoruna söyledim mama vermeye başladım diye bana söylemediğini bırakmadı ama dinlemedim şimdi oğlum çok rahat ek gıdalarada başlaım tabi benide emiyyo sana tavsiyem doktorların lafına bakma canım:1no2:

4bucuk aylık aslında koymamak gerekiyo ama bence 5 dakika falan sakıncalı diildir asla uzun süre bırakmam bide oglum çok cevik kendini hic salmıyo yürüteçteçivi gibi

bence 4,5 aylik cok sakincali daha yeni oturmasi gerekirken sen onu ayakta 5 dakika bile tutsan beline cok baski olur gibi geliyor,bence bu kadar aceleci davranma ,en erken yuruyen cocuklar 11 aylik yuruyor ,ne zaman ilk adimlarini atmaya zaman yaklasirsa o zaman koyulmali bence ,en azindan bekle emeklemeye baslasin ondan sonra koy ..
bende ilk oglumda kullandim ama 9 aylikti ..11 aylikken yurudu zaten ..5 dakika sana az gelebilir ama bebgin cok kucuk o daha yeni oturmayi ogrenicekken sen onu ayakta tutmayi dusunuyorsun..yada en iyisi doktora sor en iyi cevabi o verir :sm_confused:

Back