kizlar yurt/sehir disindan istanbul a ameliat olmak icin gidenler bakarmisiniz? ?

asiasikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
214
26
Merhaba kizlar 2 ay sonra istanbul a burun estetigi icin gidicem yalniz gidicem orda tanidigim hic kimse de yok surec nasil ameliat sonrasi refakatci ya gerek oluyormu? ? Ilk kez gidicem istanbula annem kiziyor kiz basina gitme diye benide korkuttu aslinda .. yurt Veya sehir disindan gidenler bir fikir verin

Canim bende seninle ayni durumdayim. Yani ameliyat icin sehir disina cikip cikmayacagim kesin degil ama cikarsada tek gidecegim. Ben bu durumu bikac dr un asistanina sormustum en azindan ilk gece yaninda refakatçi olursa ii olur demislerdi. Tek gitme konusunu bu yüzden tekrar düşünür oldum

Canim ben sivastab geldim ameliyat oldum refakatcim yokru ama ben prof doktor selcuk inanliya ameliyat oldum ve cok guzel ilgilendiler o yuzden hic refakatciya gerek kalmadi hastanrden hastanrye degisiyor bu acikcasi

Merhaba bende yurt disinda kaliyorum nisan, mayis ayina burun ameliyati dusunuyorum fakat cok arastirmama ragmen uygun fiyata iyi bir doktora karar veremedim ayrica yalniz gitmek icimden gelmiyor aranizda ayni durumda olup bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

Canim uygun derken nekadar fiyat dusunuyorsunki ben 8bine yaptirdim en uygunu oda burnun sorununa ugrasina gore degisiyor yalniz sole bise arkim 2bine yaotirdi ama hic memnun degil yani bencr parani ayarlayip iyi bi doktora olmani tavsiye ederim ben prof dr selcuk inanliya oldum gayet memnunum 28gun falan oldu okadar rahatim ve suan sis olmasina ragmen guzel bi burnum var bence parani denklestir benim doktorumun burun amrliyati 8bin ile 10bin arasi degisiyor bilgine

Canim uygun derken nekadar fiyat dusunuyorsunki ben 8bine yaptirdim en uygunu oda burnun sorununa ugrasina gore degisiyor yalniz sole bise arkim 2bine yaotirdi ama hic memnun degil yani bencr parani ayarlayip iyi bi doktora olmani tavsiye ederim ben prof dr selcuk inanliya oldum gayet memnunum 28gun falan oldu okadar rahatim ve suan sis olmasina ragmen guzel bi burnum var bence parani denklestir benim doktorumun burun amrliyati 8bin ile 10bin arasi degisiyor bilgine

5000 tl ye kayseride dr Umut Ozbebit var basarili bir doktor acik burun ameliyati ile tasarimsiz sadece yuze uygun dogal hafif kavisli ucu daha kisa guzel burunlar yapiyor ayrica cok hastalariyla cok iyi ilgileniyor biraz daha birikim yaparsam Muhammet Dilberide dusunuyorum yaptigi burunlar muhtesem nisan dan sonra fiyati 8000tl olucak az daha ucuza denk getirsem iyi olurdu ucak biletim konaklama derken cok masraf olucak o yonden

canım bence ayarlama yap selçuk beylede görüş belki uzaktan gidecegin için bişiler yapabilir

canım ben tek başıma ameliyat oldum yani ben selcuk inanlıya oldugum ve ameiytımı yaptıgı hastanede okadar güzel ilgilendilerki kimseye ihtiyacım olmadı açıkcası zaten olmaması bi yönden daha iyi bile oluyor konuşturan olmuo falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…