Selam herzaman ağrı olmuyodur heralde ben hiç farketmiyodum sadece geçen ay 4 tane yumurta olunca hafif agridigini hissettim bilmesem farketmezdim heralde pcos var mi?Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim.Yumurtlama günlerim diye değerlendiriyoruz ama hiç sancım bile olmadı normalde her ay sancıdan kıvranırdım
Büyük bir sorun olsa ilaç falan başlardı herhalde adetin duzenliyse yumurtlama hesabına göre değerlendir ağrı ya da belirti bekleme bence. Catlayinca akıntı oluyor onu takip edersin istersenYumurta rezervim düşük sadece onu biliyorum.Gittiğim hiçbir doktor doğru dürüst açıklama yapmıyor ki.
Büyük bir sorun olsa ilaç falan başlardı herhalde adetin duzenliyse yumurtlama hesabına göre değerlendir ağrı ya da belirti bekleme bence. Catlayinca akıntı oluyor onu takip edersin istersen
Büyük bir sorun olsa ilaç falan başlardı herhalde adetin duzenliyse yumurtlama hesabına göre değerlendir ağrı ya da belirti bekleme bence. Catlayinca akıntı oluyor onu takip edersin istersen
İlaç vermedilermi rezerv az diye? Yaşınız gencse belki ondandır. Ya da Dr değiştirin olmazsa da inşallah gerek kalmadan güzel haberler alırsınGeçen ay o akıntıyı belirgin şekilde gördüm ama bu ay akıntı da yok.Neyse dediğiniz gibi bu günleri değerlendiriyorum ben de
İlaç vermedilermi rezerv az diye? Yaşınız gencse belki ondandır. Ya da Dr değiştirin olmazsa da inşallah gerek kalmadan güzel haberler alırsın
İlaç vermedilermi rezerv az diye? Yaşınız gencse belki ondandır. Ya da Dr değiştirin olmazsa da inşallah gerek kalmadan güzel haberler alırsın
Rica ederim klomen falan baslamadilar mi? Combinol dediginiz dengi ilac heralde bende klomen aldım gecen ay yumurta büyüdü ama erken mi çatladı bilmiyorum bu ay esime de keciboynuzu kürü başladım sizde deneyin isterseniz benim ilkinde de yapmistim ne olur olmaz diye havuç, kabak çekirdeği, muz, bal falan yiyin bol bol eşinizde yesin insallah Allah verdi mi olur dr olur demiş sonuçta streste çok etkiliyor işte napicaz bakalım46 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk düşünüyoruz.Birkaç farklı doktora gittim bir kez tüp bebek tedavisi oldum başarılı olamadık maalesef.Sonra başka bir doktorda tüp bebek tedavisine başlayalım dedik o doktor da değerlerimin iyi olduğunu ve doğal yolla gebe kalma şansımın tüp bebek ten daha fazla olduğunu söyledi.Bi doktorun tavsiye si üzerine hayıt çayı içtim geçen ay belirgin şekilde yumurtlamayı hissettim ve akıntı gördüm bu ay da hayıt hapına başladım adetin ikinci günü ama ne sancım var ne akıntı.Ümidim biraz değil çok kırıldı.Haziran ayından beri folik asit kullanıyorum.İki aydan beri de combinol kullanıyorum.Sanki boşu boşuna vücuduma ilaç yüklüyorum gibi hissediyorum.
Rica ederim klomen falan baslamadilar mi? Combinol dediginiz dengi ilac heralde bende klomen aldım gecen ay yumurta büyüdü ama erken mi çatladı bilmiyorum bu ay esime de keciboynuzu kürü başladım sizde deneyin isterseniz benim ilkinde de yapmistim ne olur olmaz diye havuç, kabak çekirdeği, muz, bal falan yiyin bol bol eşinizde yesin insallah Allah verdi mi olur dr olur demiş sonuçta streste çok etkiliyor işte napicaz bakalım
Kendiniz almayın bence klomeni çünkü fazla gelirse kist olursa birde Allah korusun ayrı bir süreç, dr en azindan bakıp dozunu falan ayarlıyor. Havuç ta yumurtayi buyutuyor diye okudum bende insalah olur bakalım ya bende diyorumda iste düşünmeden edemiyor insan amin inşallah hepimizinTüp bebek tedavisini yapan doktor vermişti combinol u.Klomeni eczaneden istesek verirler mi reçete olmadan ona başlayayım ben de.Havuç dışında dediginiz her şeyi tüketiyorum kabak çekirdeği,muz özellikle eşim de yiyor.Stres yapmamak elde miAma dediğiniz gibi Rabbim nasip etmiş ise olur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Sizin de tez zamanda dualarınız kabul olsun inşallah
Bu ay bende başladım combinole regliniz düzenli oluyor mu acaba46 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri çocuk düşünüyoruz.Birkaç farklı doktora gittim bir kez tüp bebek tedavisi oldum başarılı olamadık maalesef.Sonra başka bir doktorda tüp bebek tedavisine başlayalım dedik o doktor da değerlerimin iyi olduğunu ve doğal yolla gebe kalma şansımın tüp bebek ten daha fazla olduğunu söyledi.Bi doktorun tavsiye si üzerine hayıt çayı içtim geçen ay belirgin şekilde yumurtlamayı hissettim ve akıntı gördüm bu ay da hayıt hapına başladım adetin ikinci günü ama ne sancım var ne akıntı.Ümidim biraz değil çok kırıldı.Haziran ayından beri folik asit kullanıyorum.İki aydan beri de combinol kullanıyorum.Sanki boşu boşuna vücuduma ilaç yüklüyorum gibi hissediyorum.
Bu ay bende başladım combinole regliniz düzenli oluyor mu acaba