Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah bana ve isteyen herkese nasip olurYumurtlama değil ama ilişkiden 10 gün sonra öğrendim ben![]()
İnşallah, dualarım sizinleYaa inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur10 gün sonra yapsam kaset testte görür müyüm acaba
Cano ya çatlatma iğnesi hakkında bilgin var mı?? Ben bu ay ilaçlı tedaviye başladım daİnşallah, dualarım sizinlebende çıkmıştı kasette ama 12-15 güne kadar uzayabiliyor çıkması, siz dayanabildiğiniz kadar dayanın
![]()
Maalesef kuzumCano ya çatlatma iğnesi hakkında bilgin var mı?? Ben bu ay ilaçlı tedaviye başladım da
CanımsınMaalesef kuzum![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah pozitif haberi veririmİnşallah, dualarım sizinlebende çıkmıştı kasette ama 12-15 güne kadar uzayabiliyor çıkması, siz dayanabildiğiniz kadar dayanın
![]()
Ben de benzer süreçteyim canım, bu ay femara kullandım ama doktorum çatlatma iğnesi vurmadan kendiliğinden çatlamasını bekledi. Eğer bu ay gebelik olmadıysa sonraki ay iğneli deneyeceğiz dediCano ya çatlatma iğnesi hakkında bilgin var mı?? Ben bu ay ilaçlı tedaviye başladım da
11. Günde kaset testte çok silik çizgi şeklinde gördümYumurtlama dönemini değerlendirdik çok heyecanlıyım çokta sabırlı değilim en erken ne zaman testte gördünüz acaba![]()
Ben yumurtlamadan 11 gün sonra gebelik testi ile öğrendim. Çok silikti, emin olamayıp 3 gün üst üste test yaptım. Çizgi gittikçe belirginleşince anlamıştım. Adetime de 1 hafta vardı tam.Yumurtlama dönemini değerlendirdik çok heyecanlıyım çokta sabırlı değilim en erken ne zaman testte gördünüz acaba![]()
Ayy o zaman bende 11. Gün yapiyim belki çıkarBen yumurtlamadan 11 gün sonra gebelik testi ile öğrendim. Çok silikti, emin olamayıp 3 gün üst üste test yaptım. Çizgi gittikçe belirginleşince anlamıştım. Adetime de 1 hafta vardı tam.
İlişkiden 7 gün sonraYumurtlama dönemini değerlendirdik çok heyecanlıyım çokta sabırlı değilim en erken ne zaman testte gördünüz acaba![]()
İlk hamileliğimde de adet günümde öğrenmiştim ama. Her hamilelikte bir olmuyor. Bir de kullandığın test de önemliymiş sanırım, burada öğrendim ben de.Ayy o zaman bende 11. Gün yapiyim belki çıkar
9. gün öğrenmiştim değer 12 idi iğne vurulmam gerekiyor du oyüzden erken öğrenmem gerekiyordu ama 12. Günden sonra çıkıyor geneldeYumurtlama dönemini değerlendirdik çok heyecanlıyım çokta sabırlı değilim en erken ne zaman testte gördünüz acaba![]()