kızlar, yumurtalarım iğneye cevap vermiyor, lütfen yardımcı olun!

pembixsx

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
87
4
arkadaşlar merhaba,
geçen ay yapılan ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı ve bu ay da başka dra gittim bana iğneyle tedavi sonrası aşılama değil de çatlatma iğnesi ve eşimle birleşmeyi önerdi. bu ayda 20 gündür iğne yapıyorum ama yumurtalarımda hala bir gelişme olmadığını dr söyledi moralim çok bozuldu şimdi de 100lük dozdan 150ye yükseltti. oysaki geçen ay hemen 13,cü günlerde büyüyüp 14.günde aşılamam yapılmıştı iki ay arasında bu kadar tezatlık olabilir mi? dr bana yumurtalıklarımın dirençli olduğunu söyledi. bu arada pkoluyum. benim gibi bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olur musunuz?benneyaptımki

arkadaşlar merhaba,
geçen ay yapılan ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı ve bu ay da başka dra gittim bana iğneyle tedavi sonrası aşılama değil de çatlatma iğnesi ve eşimle birleşmeyi önerdi. bu ayda 20 gündür iğne yapıyorum ama yumurtalarımda hala bir gelişme olmadığını dr söyledi moralim çok bozuldu şimdi de 100lük dozdan 150ye yükseltti. oysaki geçen ay hemen 13,cü günlerde büyüyüp 14.günde aşılamam yapılmıştı iki ay arasında bu kadar tezatlık olabilir mi? dr bana yumurtalıklarımın dirençli olduğunu söyledi. bu arada pkoluyum. benim gibi bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olur musunuz?benneyaptımki

Olabiliyor canım her an aynı durumda olmıyabiliyorsun benimde 2. tüp bebek tedavimde başıma geldi (gonal f) dozlar artmasına karşın büyüme yeterince olmadı ve cetrotide ve merional gibi ek iğnelere geçdik ve noralinden daha uzun kullandım iğnelerimi

bu Iki Tedavi Arasında Soğuk Algınlığı Oldun Mu? Veya Başka Ilaçlar Kullandınmı?

Hayir Ayşenur Hiç Ilaç Kullanmadim Iğneler Dişinda. Soğuk Alginliği Da Olmadi. Dr Da Bana 2 Siklusta Bu Kadar Farklilik Olamayacağini Söyledi O Zaman Bundan önce Yumurtalarim Tam Büyümeden Aşilama Yapildi Bana. Ben Bunu Anliyorum. Yumurtalarim Hiç Büyümezse Diye çok Korkuyorum. Bir De Dr Aşilama Esnasinda Rahim Ağzinda Darlik Olduğunu Ve Burayi Genişletmemiz Lazim Dedi Ve Ofis Histereskopi Yapalim Dedi Bende Bikaç Dra Sordum Darlik Için Hist. Gerek Yok Dediler. Ben De Yaptirmadim. Umarim Ileride Tüp Bebek Falan Yaptirirsam Bi Zarari Olmaz.acaba Transfer Esnasinda Problem Yaratir Mi Darlik?

Olabiliyor canım her an aynı durumda olmıyabiliyorsun benimde 2. tüp bebek tedavimde başıma geldi (gonal f) dozlar artmasına karşın büyüme yeterince olmadı ve cetrotide ve merional gibi ek iğnelere geçdik ve noralinden daha uzun kullandım iğnelerimi

ebrizm teşekkürler yardımcı olduğun için. izmirde hangi dra gidiyosun. ben de 2 farklı dra gittim izmirde ama şimdi bıraktım burda bir dra gidiyorum. bir de tüp bebekte transfer aşamasında rahim ağzındaki darlık bi problem yaratıyo mu biliyo musun?

Pembiş bu konuda bilgim yok. ama transfere sorun çıkaracağını tahmin etmiyorum.Olsa olsa belki doğumda sorun olur.Ondada sezaryan yaptırırsın .Geçmiş olsun.Bol süt iç yumurtalarının gelişimi için hayvansal besinler al.

arkadaşlar merhaba,

ayy canım yaa aynı benim başıma geleni anlatmışsın. bende aşılama için iğnelere başladım 75 dozla 150 doza kadar çıktık tam 15 gün kullandım sadece bir yumurta 18 mm oldu diğer 4 yumurta 10 küsürde kaldı. dr. da bana yumurtaların direnç gösteriyor dedi. ve tüp bebek yaptır dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. bende başka bir dr.a gittim herşeyi anlattım dr. olabilir her ay aynı sonucu alamayabiliriz psikolojinde önemli dedi. o kadar korktum ki erken menepoza falan giriyorum sandım. neyseki bu dr.um çok moral verdi. ve bana şeker hapı verdi bu ilaçla birlikte yumurtlama ilaçlarından sonuç almayı umuyoruz.

bu iki tedavi arasında soğuk algınlığı oldun mu? veya başka ilaçlar kullandınmı?

Merhaba arkadasim
Tupbebek uygulamasi sirasinda ve basinda bitkisel kurler kullanmissiniz.Bize bunlari tarif eder misin.Tavsiye edebilecegin kurleri kullanmak istiyorum.Benim kanallarim tikali esimin sperm sayisi az. 3 tup denedik negatif ve embriyolar iyi fakat tutunma olmadi.Lutfen yardimci olur musunuz.

bu iki tedavi arasında soğuk algınlığı oldun mu? veya başka ilaçlar kullandınmı?

Ayşenur merhabalar canım biliyorsundur 3. tüp bebekte benim de yumurtalar gelişmedi ve doktor ilişkiye bırakmıştı bu seferde 1 hafta önce regli oldum sana bir sorum vardı yardımcı olursan çok sevinirim bana kısa protokolü anlatırmısın bu sefer onu deneyeceğim o kaç gün sürüyor adetin kaçıncı günü başlıyor teşekkürlerrrr

X