- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
- Konu Sahibi buketyaman
Yrdm edn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vla bnde anlamadım letu kullandım kaç sefer 9 mm kalıyor yumurtalığım dktr vücudun direnç gösteriyor diyorBende de aynı problem varbilmiyorum keske bilsem
Cnm bnde aynı.s ignemi vuruldum beklemedeyim ama pek ümitli değilimYumurta oluşturucu igne yapiliyor ki yumurta takibimde kendiliğinden oluşan yumurtam vardı ama olmasaydı ne yapardık diye sordum doktora onun içinde igne oldugunu söyledi ama BN çatlama iğnesi tedavisi görüyorum
Allahtan Ümit kesilmez Can'ım bnde ilk ignemide çok ümitsizdim ama hamile kaldım hemde tek yumurta ile sonra düşük yaptım ama şükür bir kere hamile kalabildiğimi gördük Allah nasip eder inşanlah kaç yumurtan vardı bu ay senin cnmCnm bnde aynı.s ignemi vuruldum beklemedeyim ama pek ümitli değilim
Bugün 12. Günün galiba bnmki 11. Günü test yapmiştim çıkmıştı eger varsa testte çıkar bekle yap istersenCnm bnde aynı.s ignemi vuruldum beklemedeyim ama pek ümitli değilim
1 tane cnmAllahtan Ümit kesilmez Can'ım bnde ilk ignemide çok ümitsizdim ama hamile kaldım hemde tek yumurta ile sonra düşük yaptım ama şükür bir kere hamile kalabildiğimi gördük Allah nasip eder inşanlah kaç yumurtan vardı bu ay senin cnm
Cesaret edemiyorum.ssBugün 12. Günün galiba bnmki 11. Günü test yapmiştim çıkmıştı eger varsa testte çıkar bekle yap istersen
Varsa da bugün yada yarın ögreneceksin yoksada ögreneceksin Allah hayırlısını versin belki bardır yap istersen cesaretini topla yoksa bile yarın öbürgün tekrar ögneceksin bnce yapCesaret edemiyorum.ss
Hklsn cnm ewd de.s işde nbiliyimVarsa da bugün yada yarın ögreneceksin yoksada ögreneceksin Allah hayırlısını versin belki bardır yap istersen cesaretini topla yoksa bile yarın öbürgün tekrar ögneceksin bnce yap
Naptın cnm hala bekliyormusun?Hklsn cnm ewd de.s işde nbiliyim
Ewd ttlim yaa adetimi bkliorum da dktrum adetndn 3 gün önce test yp demişti ndn blmiorumNaptın cnm hala bekliyormusun?
Biraz daha bekle belki testte çıkmadı yada kan testine git cnm adetlerin çok düzenlimiydiki hiç gerektiği olmazmıydı cnmKzlr bgun ctltma iğnesinin 20. Günü dün idrar ypyim yok çıktı adetimi 1 gün geçti ama neden olabilir
Yok değildi kn verdim negatif.s mlsf ama 4 gün adetim gectiBiraz daha bekle belki testte çıkmadı yada kan testine git cnm adetlerin çok düzenlimiydiki hiç gerektiği olmazmıydı cnm