- 30 Temmuz 2024
- 94
- 179
- 25
-
- Konu Sahibi askolandin
Days doctor değil mi bukızlar reglime 5 gün var ovulasyon testim pik oldu tekrar yumurtlama olabilir biliyorum ama heyecanlandım ve hemen nöbetçi eczaneden test aldım çünkü çok hafif kasık kramplarım vardı testte hayalet çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir zaten testin yorumlarına baktım yalancı pozitif gören çok olmuş ama yine de yorum yapabilir misiniz benden başka gören olur mu diye merak ediyorum
Eki Görüntüle 3473324
Evet oDays doctor değil mi bu
hayır days doctorAfter 10 mu?
Ben de biraz önce nöbetçi eczaneden aldım. YaptımEvet o
hayır days doctor
Benzettim ben de onda yalancı pozitif aldım. Kan verin yarın en iyisiEvet o
hayır days doctor
Ya sabah ilk idrarla denemediğimiz için olabilir diye düşünüyorum pozitif basalımBen de biraz önce nöbetçi eczaneden aldım. Yaptım
Konu açtım bakın bir isterseniz
Ben umudu sadece Allah a bıraktım...
Öyle mi ya sabah kan veremem pazar ama testte pozitif görürsem pazartesi giderimBenzettim ben de onda yalancı pozitif aldım. Kan verin yarın en iyisi
Kesinlikle net pozitif görmeden kana gitmeyinÖyle mi ya sabah kan veremem pazar ama testte pozitif görürsem pazartesi giderim
Kesinlikle net pozitif görmeden kana gitmeyinÖyle mi ya sabah kan veremem pazar ama testte pozitif görürsem pazartesi giderim
Ben kendi adıma sanmıyorum umarım dediğiniz gibidirYa sabah ilk idrarla denemediğimiz için olabilir diye düşünüyorum pozitif basalım
Evet haklısınız insan her şeyden bi umut çıkarıyor işte içten içe psikolojik olduğunu da biliyorum amaKesinlikle net pozitif görmeden kana gitmeyin
İnsan daha çok üzülüyor
Ben adet olacağım gibi mesela çünkü agrım çoğaldı
İlk gebeliğinizi mi bekliyorsunuzKesinlikle net pozitif görmeden kana gitmeyin
İnsan daha çok üzülüyor
Ben adet olacağım gibi mesela çğmkğ
Ben kendi adıma sanmıyorum umarım dediğiniz gibidir
Evet. 3 aydır net denedik olmadıİlk gebeliğinizi mi bekliyorsunuz
Evet benim de olursa ilk olucak siz 3 ayda mı umutsuzluğa kapıldınız daha çok erkenEvet. 3 aydır net denedik olmadı
Nasip işte. Siz peki? İlk gebelik mi
İnşAllah olur hayırlısıylaEvet benim de olursa ilk olucak siz 3 ayda mı umutsuzluğa kapıldınız daha çok erken
İnşallah güzel haberler alırızİnşAllah olur hayırlısıyla
Ya haklısınız tabii de ben yapı itibariyle az negatifim stresliyim
O yüzden böyle oldum