Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gelinliğim nerdeyse bitmek üzere, sadece kolları eklenicek etek boyu düzeltilecek, ön tarafın işlemeleri tamamlanıcak
Nasıl sizce?Eki Görüntüle 1194799 Eki Görüntüle 1194798 Eki Görüntüle 1194796 Eki Görüntüle 1194797
çok güzel bi gelin olasın Allah tamamına erdirsin inşallah
Cok güzel bir gelinlik ama etek alttan sisirilse yani su semsiye gibi cember konulsa daha iyi olmazmiydi? prenses modeli yani.. Baskada cok begendim güle güle giyin insALLAH :112:
altımda zaten sizin bahsettiğiniz tarlatandan var ama çok kilolu olduğum için zaten geniş duruyorum o yüzden çok büyütmek istemedik tarlatanı
Kızlar gelinliğim nerdeyse bitmek üzere, sadece kolları eklenicek etek boyu düzeltilecek, ön tarafın işlemeleri tamamlanıcak
Nasıl sizce?Eki Görüntüle 1194799 Eki Görüntüle 1194798 Eki Görüntüle 1194796 Eki Görüntüle 1194797
Canım gelinliğin arkasından aşagıya doğru dekolte iniyor sanırım bi gelinlik için böyle dekoltelerin kötü olduğunu söylemişti Cengiz Abazoğlu bencede öyle b, gelinlik daha makul olmalı ama geri kalan herheri çok güzel gelinliğin yine de sen bilirsin canım
aslında sırtımda dekolte olması düşündüğüm bi şey değildi. Sadece gelinliğin yakasının omuzdan gelmesini istiyordum, ön tarafıda kapatırsak kollarda kapalı olduğu için yakışmıycağını düşündüm. Yakanın omuzlarda başlaması konusunda ısrar ettiğim için arka tarafta açık kaldı. Duvak dikkat çekmemesi için yeterli olu inşallah :)
neyse inşallah kapatır gelinliğinin desenlerine bayıldım buarada çok güzel modeli yakası çok hoş hayırlısıyla evlenirsin çoook mutlu olursun inşallah:)
hayırlı olsun.çok yakışmış.mutluluğğunuz daim olsun.maşallah