Kızlar yoğun kaygı bozukluğum var ve bebek istiyorum napicam

minikbaykus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
644
118
23
32
Kızlar o kadar üst üste imtihanlar yaşadık diyeyim. Birkaç kere anksiyete tedavisi oldum ilaçları bırakalı neredeyse 6 ay oldu. Bebek.cok istiyorum ama bu ruh hâli beni mahvetti. Sürekli sinirli agresif ruhsuz. Hiç iş yapasim yok. Umutsuz mutsuz bir ruh halindeyim yemek bile yiyesim gelmiyor ben napicam böyle hiç bilmiyorum böyle yaşayıp çocuk sahibi olan var mı

Psikolojisi güçlü insanları bile dağıtabilen bir değişim bebek sahibi olma süreci. Kafanızı iyice toplamadan bu yükün altına sokmayın bence kendinizi de bebeği de.

Bence kendinizi iyi hissettikten sonra çocuk düşünün. Çok zorlu bir süreç çünkü çocuk yetiştirmek. Ben sağlam psikolojiyle bile çok zorlandım hepten psikolojim bozuldu. Bence kararınızı yeniden gözden geçirin. Göründüğü kadar toz pembe ve kolay değil bir bebeği büyütmek. Doğru zamanda nasip olsun inşallah.

Bu süreçteyken bebek yapmak bence mantıklı değil. İş yapasım bile yok diyorsunuz. Önce tedavinizi olup kendinizi iyi ve hazır hissettiğinizde bu sürece girin yoksa hem sizin hem bebek için çok yıpratıcı bir süreç olur

Psikolojisi güçlü insanları bile dağıtabilen bir değişim bebek sahibi olma süreci. Kafanızı iyice toplamadan bu yükün altına sokmayın bence kendinizi de bebeği de.
Söyle söyleyeyim. Bir buçuk yıldır bebek istiyorum. Normalde bir sıkıntım yok ama elimde olmayan sebeplerle ertelemek zorunda kaldım. Ve ben hazırım dedikçe biseyler çıktı. Sürekli erteledim bu kez hazırım dedim. Gebelik oldu ama kimyasal gebelikle kaybettim . Yine hazırım dedim ve iki aydır adetim sıkıntıya girdi söktürücüyle oluyorum. Ve böyle ertelendikce psikolojim iyice bozuldu. Hiçbir şey yapasim gelmiyor saçımı bile taramak istemiyorum bazen

Kesinlikle psikolojik olarak toparlanmadan bu yola girmeyin derim . Çünkü doğum sonrası bütün hormonlar değiştiğinden bende bebeğimi 6 ay kadar emzirdim ve ilaca başladım tekrardan. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

İyiydim aslında .yukarı bir arkadaşa da yazdım ben bebek istedikçe biseyler çıktı. Hep erteledim ve ertelemeye başlayalı bir buçuk yıl oldu hatta nerdeyse iki yıl araya ailevi rahatsızlıkları ölümler vs girdi. Annemi kaybettim vs derken daha bir sürü şey beni yıpratan şeyler .

Nasılsınız şimdi peki hamileyken de yaşadınız mı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…