• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yine yardımınıza ihtiyacım var :( HSG hakkında

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
156
40
18
24
Kızlar merhaba. Bu ara çok darlıyorum biliyorumm ama deneyimi olanlardan fikir almak insanı az da olsa rahatlatıyor. Bugün hormon testi için kan verdim ve doktorum 10 gün sonrasına hsg randevusu verdi. Normalde adetin 6. Ve 10.günü arasında yapılırmış ama şu an yer olmadığı için 14.güne verebildi. Yani tam yumurtlama günüme. Cinsel ilişkiye girme o hafta dedi. Öncelikle sorum şu daha önce aneztezisiz hsg çektiren var mı, çok ağrılı mı? Ben vajinal ultrasonda bile baya ağrı çektim. Acaba özelde aneztezili yaptırsam mı diye düşünüyorum. İkinci sorum da tam yumurtlama günümde olacak yumurtlalara bi zarar gelmez mi🫠

Kızlar merhaba. Bu ara çok darlıyorum biliyorumm ama deneyimi olanlardan fikir almak insanı az da olsa rahatlatıyor. Bugün hormon testi için kan verdim ve doktorum 10 gün sonrasına hsg randevusu verdi. Normalde adetin 6. Ve 10.günü arasında yapılırmış ama şu an yer olmadığı için 14.güne verebildi. Yani tam yumurtlama günüme. Cinsel ilişkiye girme o hafta dedi. Öncelikle sorum şu daha önce aneztezisiz hsg çektiren var mı, çok ağrılı mı? Ben vajinal ultrasonda bile baya ağrı çektim. Acaba özelde aneztezili yaptırsam mı diye düşünüyorum. İkinci sorum da tam yumurtlama günümde olacak yumurtlalara bi zarar gelmez mi🫠
Cnm ben anestezisiz çektirdim adet ağrısından biraz fazla ama max 3 dk sonra hiç ağrı yok bebiş için değer bence benim doktorum bebekde sıkıntı olabilir gebelik kesinlikle istemiyoruz dedi bende 5 6 gün kahve lekelenme oldu sonra geçti işlem 10 dk bile sürmüyor stres yapmanıza gerek yok sanik olun kendinizi kasmayın rahat geçecektir 🌸

Cnm ben anestezisiz çektirdim adet ağrısından biraz fazla ama max 3 dk sonra hiç ağrı yok bebiş için değer bence benim doktorum bebekde sıkıntı olabilir gebelik kesinlikle istemiyoruz dedi bende 5 6 gün kahve lekelenme oldu sonra geçti işlem 10 dk bile sürmüyor stres yapmanıza gerek yok sanik olun kendinizi kasmayın rahat geçecektir 🌸
Ya benim vajinal ultrasonda bile baya acım oldu bundan iyice korkuyorum 🥲

Ya benim vajinal ultrasonda bile baya acım oldu bundan iyice korkuyorum 🥲
Korku daha çok canını acıtır korkuyu düşününce doğum daha çok acılı ama bebiş olsun diye neler neler yapıyoruz canım onun için kendine boşuna acı çektirme sakin ol rahat bırak kendini😊

Korku daha çok canını acıtır korkuyu düşününce doğum daha çok acılı ama bebiş olsun diye neler neler yapıyoruz canım onun için kendine boşuna acı çektirme sakin ol rahat bırak kendini😊
İnşallah yapabilirim ya sonrasında hamile kaldın mı peki bi yararı oldu mu yani

Ben tecrubemi yazmıştım.anestesisiz yaptırdım Trakya üniversitesinde ölüyorum sandım.ücretsizdi.ama özelde yapsaydım 12 bin isteyeceklerdi.ama bu derece ağrılı olduğunu da bilmiyordum

Fahiş fiyatlardan dolayı bulunduğumuz yere yakın olan Trakya Üniversinde ücretsiz olarak HSG çektirmek için gerekli şartlar doğrultusunda gittik.sadece Çarşamba ve adetin 7 8 9 gününe denk gelmesi şartlar arasındaydı.o kadar yazı video vs şeyler okudum.ama yemin ederim öleceğim sndım.ağrı kesici bile almadım okuduklarımdan sebep.yani ne olabilirdi ki onca kadın bu testi yaptırmış rahat geçmiş.kendime gelemedim ağrıdan.anestezi olmaksızın yapıldı.ama öyle bile olsa çok rahat geçtiğini söyleyen yazan onca şey vardı ki çok lay lay lom havasında girdim.öldüm Allahım öldüm rahmim patlıcak midem boğazımdan çıkacak sandım.100 tane bıcak yumurtalarıma saplanmış gibi göz yaşı içinde kaldım.kımıldamadan durmak zorundaydım.hayatımda yaşadığın en şiddetli 3 acıya girer.özellikle sap tarafım çok ağrıdı.kananam oldu ki bunu bekliyordum 2 3 gün.akşama ağrılarım durulmaz noktaya geldi yazdıkları ağrı kesiciyi içtim ağrıdan biraz döndüm sonra uyumuş kalmışım.şuanda bile hala hissediyorum.acaba acı eşiğim mi düşük dedim ama bu acıyı tarif edemem .koridora yıkıldım eşim tuttu.Allah yardımcısı olsun herkesin.kadınlık zor iş.ama inanmayın hiç birsey olmuyor diyenlere

hsg gününe kadar ilişkiye girme 1 gün önce beta baktır bu ay gebelik şansın çok olmayabilir ama eğer anestezisiz yaptıracaksn ertesi gün gir ilişkiye ama anestezili ise o ay deneme ağrı deyince ağrı oluyor ama dayanılmayacak bişey değil hsg öncesi 2 saat önce ağrı kesici al

hsg gününe kadar ilişkiye girme 1 gün önce beta baktır bu ay gebelik şansın çok olmayabilir ama eğer anestezisiz yaptıracaksn ertesi gün gir ilişkiye ama anestezili ise o ay deneme ağrı deyince ağrı oluyor ama dayanılmayacak bişey değil hsg öncesi 2 saat önce ağrı kesici al
Aneztezili olunca niye denemeyim

düşük tehlikesi oluyor çünkü anestezili olunca doktorun söylemedimi ben 1 ay bile olsa kayıp etmek istemedim anestezi yaptırmadım parada vermek istemedim hsg sonrası 3 gün korundum

düşük tehlikesi oluyor çünkü anestezili olunca doktorun söylemedimi ben 1 ay bile olsa kayıp etmek istemedim anestezi yaptırmadım parada vermek istemedim hsg sonrası 3 gün korundum
Zaten aneztezili istemiyo doktor eğer aneztezili yaptırcaksam özele gideceğim mecbur. Bi de tam 14.gün çekilecek yani yumurtlama günüm de. Öncesinde ilişki yok dedi. Sonraki gün de ben ağrıdan yapabileceğimi düşünmüyorum

abartıldığı kadar ağrı olmuyor ertesi günde ilşkiye girersin ama ağrın olabilir benim 3.gün ilişkide ağrım olmadı benden önce girenlerinde çok bir ağrısı olmadı pskoloji çok önemli ben bebeğim için herşeye katlanırım diyerek girmiştim

abartıldığı kadar ağrı olmuyor ertesi günde ilşkiye girersin ama ağrın olabilir benim 3.gün ilişkide ağrım olmadı benden önce girenlerinde çok bir ağrısı olmadı pskoloji çok önemli ben bebeğim için herşeye katlanırım diyerek girmiştim
İnşallah ben de o düşünce ile girerim ve sorunsuz şekilde biter

Zaten aneztezili istemiyo doktor eğer aneztezili yaptırcaksam özele gideceğim mecbur. Bi de tam 14.gün çekilecek yani yumurtlama günüm de. Öncesinde ilişki yok dedi. Sonraki gün de ben ağrıdan yapabileceğimi düşünmüyorum
büyük bir ihtimal senin hamilelik diğer aya kalabilir hsg 4 ay şans büyük

İnşallah ben de o düşünce ile girerim ve sorunsuz şekilde biter
canım valla ben hep bebeğime 1 adım daha yaklaştıracaksa neden yaptırmayım dedim o masada bile bebeğimi hayal ettim kanamam oldu 2 ped değiştirecek kadar sonra avm merkezine bile gittim gerçekten abartılacak bişey yok tüplerin kapalı ise ağrı olabiliyormuş inş kapalı değildir

Back