Önerdi ama ilaca biraz devam edip sonra da terapiyle ve ilacla devam edelm dediDoktorunuz psikoterapi önermedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerdi ama ilaca biraz devam edip sonra da terapiyle ve ilacla devam edelm dediDoktorunuz psikoterapi önermedi mi?
Yok canim şükür kimseye kotuluk etmedim insan ne ederse kendine ediyor hayatta.. ben herkese guvendim kimseye hayir diyemedim vs eski erkek arkdaslarimla yasananlar iicn suçluyorum kendimi boyle tutucu bi cevrem ailem varken ben hangi kafadaydim diye inanamıyorum
Doğru söylüyorsunuz ama iste bazi seyler gozumun onune geldikce utanc duyuyorum onu atamiyorum beynimdeneee kendinizce pişman olup tövbe etmişsiniz. allahın affettiğini sen kim oluyorsunda affetmiyorsun?
Tesekkur ederim umarim sonuçlanırAllah yanınızda ve yardımcınız olsun. En büyük günah şirk diye biliyorum ki tövbe edeni de Allah’ın rahmeti kuşatır. İyilik ve kötülük bizim doğamızda var, yoksa insan yerine sadece melekler olmaz mıydı? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Gereksiz görüyorsaniz yorum yapmak zorunda degilsiniz . Daha gerekli gördüğünüz basliklara yorum yaparsinızhanımefendi gidin bir tedavi falan olun bu takıntılı konular gerçekse. tesettür kamu spotu gibi konu açıp durmayın şurda gereksiz gereksiz
Merhaba kizlar yine ben ve ayni obsesif düşünceler onceki konularimi bilenler vardır ama ozet geceym. Ben eskiden cok farkli biriydim cok yanlışlar hatalar yaptim aileme yakismayan seyler yasadim ama sonradan bi sekilde dank etti tesetture girdim tövbe ettim evlendim esim de herseyimi bilir fakat su an yine gecmiste yasiyorum keske sunu yapmasaydim vs diye utanc pismanlik duyuyorum. Bas edemedgm icin pskolojik yardim almaya basladim buarada ilac kullanıyorum .
Sorum şu ki benim gibi olan var mi varsa nasil atlatti bu duygulari sucluluk pismanlik pesimo bırakamıyor neden yaptim diye kendimi suclamaktan alokoyamiyorum .. sabirla verdiginiz destekler icin Allah razi olsun cok tesekkur ederim hepinize
O ds sizin dusunceniz tabi.. dilerim siz yasamayin takinti hastalığını da anlamayin ruh halimi.sizin peşpeşe bu konuları açmanız bile bir takıntı bana kalırsa...
tekrar tekrar konu açarak insanların ilgisini canlı tutmaya çalışıyorsunuz.
hemen hemen her mesaja cevap vererek hem konunun altlara düşmesini engelliyorsunuz
hem de (bana kalırsa) bu takıntılarınızdan, bu suçluluğunuzdan konuşarak kendinizin bile kabul etmek istemediği gizli bir zevk alıyorsunuz.
ilgi odağı olmak, sürekli sorunlarınızdan bahsetmek,
yaptığınız hatalar küçük hatalar olmasına, eşinizin bunu dert etmemesine ve herşeyi geride bırakıp yeni bir hayat kurmanıza rağmen hala suçluluk duyacak kadar erdemli olduğunuzu hissetmek ve başkalarının bunu destekleyen mesejları size gizliden gizliye zevk veriyor.
yorumum sert veya kırıcı geldiyse kusura bakmayın ama bence bu takıntılarınızı burada beslemek yerine tedavinize odaklanmanız en iyisi olacaktır.
acil şifalar dilerim...
Yok canim şükür kimseye kotuluk etmedim insan ne ederse kendine ediyor hayatta.. ben herkese guvendim kimseye hayir diyemedim vs eski erkek arkdaslarimla yasananlar iicn suçluyorum kendimi boyle tutucu bi cevrem ailem varken ben hangi kafadaydim diye inanamıyorum
Dusundugunuz kadar basit degil demek ki neden yalan soyleyimki amacim ne olablirKarsimda surekli pismanliktan kivranan ve bunu boylesi basit bir sebebe baglayan biri olsaydi kesinlikle yalan soyledigini dusunurdum.
Sen böyle yaparak sadece kendine değil,evlatlarına da zulüm ediyorsun.Onlarin neşeli,şen şakrak ,enerji dolu bir anneye ihtiyaçları var.Geçmiş geçmişte kaldı.Artik kalbindede ,beyninde de bu konuları kapat.Aklina gelince pişmanım,ama geçmişte kaldı de.Kalbinebu rahatlığı ver artık.Güçlü olmayı seç artık, güçlü ölsem annesin.Omuzlarin düsecegini hissettiğin an kalk ve kendini affet.Dusundugunuz kadar basit degil demek ki neden yalan soyleyimki amacim ne olablir
İlim meclislerine dahil olun. En az haftada bir. Ben de eskiden geçmiş ya da gelecekle ilgili anlamsız vesveselere kapılırdım. Obsesif bozuklu mu takıntı mı ne derseniz. Bu yolla büyük ölçüde aştım. Başka bir tedavi görmedimMerhaba kizlar yine ben ve ayni obsesif düşünceler onceki konularimi bilenler vardır ama ozet geceym. Ben eskiden cok farkli biriydim cok yanlışlar hatalar yaptim aileme yakismayan seyler yasadim ama sonradan bi sekilde dank etti tesetture girdim tövbe ettim evlendim esim de herseyimi bilir fakat su an yine gecmiste yasiyorum keske sunu yapmasaydim vs diye utanc pismanlik duyuyorum. Bas edemedgm icin pskolojik yardim almaya basladim buarada ilac kullanıyorum .
Sorum şu ki benim gibi olan var mi varsa nasil atlatti bu duygulari sucluluk pismanlik pesimo bırakamıyor neden yaptim diye kendimi suclamaktan alokoyamiyorum .. sabirla verdiginiz destekler icin Allah razi olsun cok tesekkur ederim hepinize
Böyle yaptıkça ne eşine ne evlatlarına ne de kendine huzur vermiyorsun.İlerde hiçbir evlat annemde şunu yapmış beeeeeee demicek merak etme.Hatirladiklari sürekli kendini suclayan,pişmanlık duyan,mutsuz,ilaçlarla tedavi olmaya çalışan bir anne hatırlayacaksınız.İnan bana annemin geçmişi beni zerre ilgilendirmez.Beni beraber geçirdiğimiz anlarve anneliği ilgilendirir.Sen kendini iyi etmedikçe ,kimse iyi olmaz bunu kafana koyDusundugunuz kadar basit degil demek ki neden yalan soyleyimki amacim ne olablir