Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeytanın vesvesesi bunlar.. siz nasuh bi tevbeyle tevbe edin ve önünüze bakın... Rabbim en büyük bağışlayıcıdır.. Allah’a şükür ki hatanızdan dönmüşsünüz seytanın vesvesesini dinlemeyin bu vesveseler geldiğinde salavat ve eüzü besmele çekin..Merhaba kizlar yine ben ve ayni obsesif düşünceler onceki konularimi bilenler vardır ama ozet geceym. Ben eskiden cok farkli biriydim cok yanlışlar hatalar yaptim aileme yakismayan seyler yasadim ama sonradan bi sekilde dank etti tesetture girdim tövbe ettim evlendim esim de herseyimi bilir fakat su an yine gecmiste yasiyorum keske sunu yapmasaydim vs diye utanc pismanlik duyuyorum. Bas edemedgm icin pskolojik yardim almaya basladim buarada ilac kullanıyorum .
Sorum şu ki benim gibi olan var mi varsa nasil atlatti bu duygulari sucluluk pismanlik pesimo bırakamıyor neden yaptim diye kendimi suclamaktan alokoyamiyorum .. sabirla verdiginiz destekler icin Allah razi olsun cok tesekkur ederim hepinize
Hepsini yapıyorum ama cocuguma karsi falan suçluluk duyuyorum annesinin geçmişi nekadar kotu diyorum tertemiz degil diyorum anneligi bile haketmiyorum diyorum vs vs bunlarla nasi yasanir bilmiyorum ama çabalıyorum güçlü olmaya çalışıyorumŞeytanın vesvesesi bunlar.. siz nasuh bi tevbeyle tevbe edin ve önünüze bakın... Rabbim en büyük bağışlayıcıdır.. Allah’a şükür ki hatanızdan dönmüşsünüz seytanın vesvesesini dinlemeyin bu vesveseler geldiğinde salavat ve eüzü besmele çekin..
Resmen kendime zulmetmek hakikaten farkindayim ..Şuan yapıyormusun yaptığın hataları hayır pişman oldun mu evet pişman olmayıp hala devam ediyor olabilirdin ama sen doğru olan yolu seçtin hiççççç kendine Zulmetme Allah bağışlayıcı ve affedicidir sen ona sığın dua et bol bol vesveseler için kuran dinle biliyorsan oku Allah ferahlık versin inşallah
Yok canim şükür kimseye kotuluk etmedim insan ne ederse kendine ediyor hayatta.. ben herkese guvendim kimseye hayir diyemedim vs eski erkek arkdaslarimla yasananlar iicn suçluyorum kendimi boyle tutucu bi cevrem ailem varken ben hangi kafadaydim diye inanamıyorumBirini mi öldürdünüz? Hirsizlik mi yaptınız? Tecavuz mu ettiniz? Birine iftira mi attiniz? Yalan mi soylediniz? Masum bir insanin duygulariyla mi oynadiniz? Ne yaptiniz bu kadar pisman olacak merak ettim.
Ben de bunu diyecektim. Evet bi yanlış yaptınız kabul edelim ama tövbe etmişsiniz bir daha da o günaha yaklaşmamışsınız. Allah bağışlayıcıdır. Yalan söyleyip bir başkasının ekmeğiyle oynadınız mı? Hiç yapmadığı bir şeyle birini suçlayıp o kimsenin hakkına girdiniz mi?Birini mi öldürdünüz? Hirsizlik mi yaptınız? Tecavuz mu ettiniz? Birine iftira mi attiniz? Yalan mi soylediniz? Masum bir insanin duygulariyla mi oynadiniz? Ne yaptiniz bu kadar pisman olacak merak ettim.
Hayir tabi ama benimki artik hastalık boyutuna gecti devamli bunlari dusunuyirum ilac da zamanla fayda eder ins ama fauda edene kadar kendimi telkim etmem lazm yapamiyorum biliyorum bircok kisi yasiyor artik bunlari belkide hic pişman bile olmuyor ama ben madem pişman olacaktim niye yaptim salak kafam...Ben de bunu diyecektim. Evet bi yanlış yaptınız kabul edelim ama tövbe etmişsiniz bir daha da o günaha yaklaşmamışsınız. Allah bağışlayıcıdır. Yalan söyleyip bir başkasının ekmeğiyle oynadınız mı? Hiç yapmadığı bir şeyle birini suçlayıp o kimsenin hakkına girdiniz mi?
Allah korusun evet daha beter hatalar olabilirdi..Kimse bilemez hamilelikle de duygusallaşmışsınız.. söylediğim şeyler yenilir yutulur şeyler değil. Kul hakkıyla çıkmayın Allah’ın karşısına..
Yine diyorum yalan söyleyip bir insanın ekmeğiyle oynadınız mı? Bir insana iftira attınız mı? Adam öldürdünüzü mü? İnsanlar sizi bu dediklerime göre bi kalıba sokarlar. İftiracı, çok yalan söylüyor, dedikoducu vs vs. Ama kimse bi insanla çıktınız ve bir şeyler yaşadınız diye laf etmez. Keşke herkes sevse sevilebilse.. ha şu ayrı dini boyutu onu ayrı tutuyorum. Bana göre de mesafe olmalıdır.Allah korusun evet daha beter hatalar olabilirdi..
Ayni sorunlardan dolayi mi baska sebeplerden mibende de benzer belirtiler var eskiden hele zirveydi okb tanısı ile yılalrdır tedavi görüyorum
Kesinlikle o niyetle yazmadim yanlış anlasildiysam ozur dilerim üzrine alinan olduysaya burda takıntı yapıp Allah affetsin çocuğumdan utanıyorum temiz bir annesi yok diye konu açıyorsunuz ama düşünüyormusunuz ki evlilik dışı ilişki yaşayan kadınlarıda alttan alttan aşaladığınızı
Keşke ben de rahat olsam kim ne dusunur diye takmasam :/Olan olmuş, biten bitmiş. Olmuşla ölmüşe çare yok.
Geri dönüp değiştiremezsin. Ee yaşadığın anı mahvetmeye, kendini üzmeye değer mi?
Klişe ama önemli olan dersini çıkarıp, bir daha tekrarlamamak.
Bunları da sana çok çok çok çok büyük hatalar yapmış biri olarak söylüyorum. Ve işin kötü tarafı ben çoğundan ders bile çıkaramadım. Yani gitsem geçmişe aynılarını yapardım muhtemelen.