• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yine başa dönüyorum yardım lütfen!!!

madi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
86
24
98
merhaba kızlar 2 yıl önce simsiyah saçlarımı bal köpüğüne boyattım ve kuaförün gazabına uğradım.yanan saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım ve 2 yıldır eski haline dönmesi için uğraşıyorum.ama o kadar sıkıldım ki bu kısa saçlardan tekrar boyamak istiyorum. sizce risk almaya değer mi evde boyadığımda da aynı şeyi yaşar mıyım?palette altın karamel düşünüyorum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım vaaaar :5:

merhaba kızlar 2 yıl önce simsiyah saçlarımı bal köpüğüne boyattım ve kuaförün gazabına uğradım.yanan saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım ve 2 yıldır eski haline dönmesi için uğraşıyorum.ama o kadar sıkıldım ki bu kısa saçlardan tekrar boyamak istiyorum. sizce risk almaya değer mi evde boyadığımda da aynı şeyi yaşar mıyım?palette altın karamel düşünüyorum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım vaaaar :5:

2 kere boyamada açılır canım bende öyle yaptım kendi renginmi

ben sütlü kahve tonlarına ulaşmaya çalışıyorum bu gidişle daha çok boyıcam,şuan karamelden daha açık bi renk

ne kadar aradan sonra 2. boyayı yapmam gerekiyor peki yanmasın :14:

benimde kendi rengiydi bugün 4.gün,ilk boyamada açık kumral yaptım,bugün küllü sar,ama külden mülden eser yok,yanmaz ben çok yaptım böyle ama biraz bekle istersen

peki palette altın karamel sence nasıl buğday tenli birine gider mi? $SG_1368411.jpg :18:

ama bu koyu renk saçta aynı renk sonucu vermez daha açık tonlar alman lazım

altın karamele boyamıştım saçlarımı güzel olmuştu

2. boyanıda 15 gün sonra yapasan daha da güzel olur

Back