Forumda bi çok kişi var dokusu olup kasaltı yaptıranlar mesele ne kadar dokun olduğu. Dişhekimi nin kas üstü gayet doğal
bana göre Minnos26 unda dokusu vardı onun kas altı
kas altının dezavantajı şu kollar hareket edince Gögüs kasları da hareket ediyo eböyle memeler oynuyo belki normalde de böyledir benim daha önceden memem olmadığı için bilmiyorum.. Dr una güven bence foton var mı bakalım fikir verelim
bana Cenk tokat kas üzeri yapalım dokun var dedi. ardından yakup karabağlı kas altı yapalım sana dedi. ilk duyduğumda üzüldüm açıkçası. kas üstünde hem daha az ağrı olur, hemde kas üzeri daha büyük durur diye düşünüyordum. Y.K kas altında ısrar edince içim burkuldu ama ses çıkaramadım.
ve evet Y. Karabağlıya kas altı ameliyat olan biri olarak söyliyim. İyi ki kas altı yaptırmışım. Özellikle göğüs dokunuz çok fazla değilse, (göğüs altı 75-göğüs üstü 85) kas altı olun derim.
Ama bahsettiğiniz daha fazla bir dokuysa kas üstü de güzel duruyor.
hayırlısı olsun canım... güzel haberlerle dön bizeBnmde göğüs 85 yada 88 gibi bişey suan net hatırlayamadım ama evet kasaltina karar verdim cok tesekkurler yorumun içinbakalim artık sabah 9 da ameliyatım :)
oldu da bitti maşallahKizlar sonunda evdeyim bu kadar acılı olacagini tahmin etmemistim resmen bögürüyordum acıdan en fazla 300cc demisti doktorum ama 325 takmış cok güzel oldugunu söyledi ama suan hicbisey anlasilmiyo cok basık duruyolar sanki en cokta orta kısmı şiş herkese teşekkür ediyorum canlar
oldu da bitti maşallahağrı kesici ilaç alıyomusun? bana parol vermişti doktor. sabah akşam onu alıyodum. daha şekli falan çok değişecek onlara hiç takılma. orta kısım şiş olur biraz sararıp morarabilir. sen kendine iyi bak bu aralar.. ağrılarında hızla geçecek sabret biraz
hımm belkide sınırları zorladığı için ağrın fazladır. ama büyük takması iyi olmuş, başta biraz sıkıntısını çekersin ama ağrıların geçtikten sonra da iyi ki daha küçüğü olmamış dersin. her doktor kolay kolay göze almak istemez bunu.Canim cok sagol ağrı kesici bide antibiyotik sabah aksam alıyorum ama orta kısım ve üstler bni mahvetti bogazima kadar ağrıyor bide gogsusunun alabileceginin en buyugunu taktim dedi ama suan hic anlasilmiyo
hımm belkide sınırları zorladığı için ağrın fazladır. ama büyük takması iyi olmuş, başta biraz sıkıntısını çekersin ama ağrıların geçtikten sonra da iyi ki daha küçüğü olmamış dersin. her doktor kolay kolay göze almak istemez bunu.
benim fotoğraflarımdan 1. hafta ile 4. hafta arasındaki farka bakarsın anlarsın. evet ilk başta sanki küçükmüş gibi durur. ödemler gittikçe güzelleşir. o yüzden sen şimdi bunları hiç düşünme sadece iyi olmaya bak.
Canım çok geçmiş olsun.bu gerçekten zor ve ağrılı bir ameliyat.inşallah çabucak atlatırsın.
Slm, gecmis olsun hangi doktora gittiniz ögrene bilirmiyim?Allah allah? Bu kadar ağrı? Neyse gelmiş geçmiş olsun. Ben de kas alti oldum. 2 gun yardımla kalktim. 3. Gün kendim...
Fahri Mola. Izmir'deSlm, gecmis olsun hangi doktora gittiniz ögrene bilirmiyim?