• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yeşil kahve deneyen var mı yardım

eskirokfor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
191
44
43
Gaziantep
selam kızlar ben diyet yapıyorum ve bu ara yeşil kahveyi de denesem mi acaba diye düşünüyorum kullanan veye tanıdığı kullanan etkisini bilen var mı

merhaba ben kullandım ama düşük tansiyon varsa dikkatttt derim benim o problemim vardı dikkata almadım sonuç yolda ani bir düşüş ambulans ve hastane oldu içimi kolay zayıflamayada etkisi var aslında kolay gelsinn

Tadı çok iğrençmiş carrefourda satılıyor 8tl ben almaya cesaret edemedim tadından dolayı

ben de kullanıyorum bir haftadan beri.kilo verme falan söz konusu değil daha ama iştahımı epey azalttı ve su içme isteğimi artırdı. fakat tadı da kokusu da rezalet. umarım bu eziyete değer :cool:

bu kahveyi bende almayı düşünüyorum da nasıl yapılıyor bildiğimiz türk kahvesi ölçülerinde mi? yapılışı nasıl?

bu kahveyi bende almayı düşünüyorum da nasıl yapılıyor bildiğimiz türk kahvesi ölçülerinde mi? yapılışı nasıl?

aynen o şekilde. filtre kahve gibi hazırlayanlar da varmış ama ben denemedim.
en iyi yol bildiğin yoldur dedim, Türk kahvesi usulü hazırlıyorum :KK51:

aynen o şekilde. filtre kahve gibi hazırlayanlar da varmış ama ben denemedim.
en iyi yol bildiğin yoldur dedim, Türk kahvesi usulü hazırlıyorum :KK51:
denemeyi düsünüyordum da o kadar kötü mü tadı.neyse artık zafere giden yolda zayıflatıyorsa katlanırım artık.

Canim bende kullandim greencoffee800 diye. 1 ayda 10 kilo verdim ve biraktim. Sabah ac karnina kahvaltidan yarim saat once iciyosun. Sonra normal kahvaltini yapiyorsun tabi dikkat ediyorsun yediklerine. Saglikli beslendim ve haftada 1 istedigimi yedim( abartmamak sartiyla). Benimkinin tadi bildigin sutlu kahve idi. Yesil paketin icinde. Sonra kahvesiz devam ettim baya kilo verdim(22kilo). Kilolarimida geri almadim allaha sukur. Ben 2 sene once kullandim. Bu ara 5 kilo aldim ama baya cok yedim ben abur cubur felan. Kendi sucum yani. Simdi izine gidicem 1 ay sonra. Siki diyete gircem birde ayran detoksu yapcam fazladan verim kiloda izinde alinca normal kalirim insallah.

yeşil kahveyi bende kullandım inan hiç acıktırmıyor dün biraz fazla kacırdım inan ac oldugum için degil sırf keyif için yemek yedim bayagı işe yarıyor bana çok enerji verdi yorgunlugumu aldı

Bende iciyorum ama aklima geldikce:KK53:
Adi kahvevama tadinin alakasi yok;daha vok bitki cayi gibi dusun
Ben rahatlikla icebiliyorum icince bagirsaklarim cok iyi calisiyor:KK53:
Ama teyzeme gore balçığa benziyormuso_O

Back