Gebeliğe Hazırlık Kızlar yerleşme kanaması mıı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.599
133
Gün aşırı ilişki oldu bu ay ve adetime 10 gün var. Bugn pembemsi kanama oluyo açık pembe. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi. Bilenler beni bi aydınlatabilir mi lütfen.

Belimde bi kaç gündür ve karnımın yanlarında da bugün ağrı var

6 7 gun kala baktirabilirsin canm ayy ne güzel ya benimde daha hic yok benimde bir yıl oldu 1 hafta kaldi adetime bakalim nasip 😍
Hayırlısı ben ondan süpheleniyorum bakalım nasip.  rabbim tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin. İçlerinde bize de. ❤

Ben yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.günündeydi....kıpkırmızı kan geldi koyu değil tam kırmızıydı 2 kere gelip kesildi adet oldum sandım ama hamileymişim
Adet döngün kaç bilmiyorum ama erken görüyosan olabilir... Yok ama 30-35 günde görüyosan yerleşme zannetmiyorum çünkü bebek rahme yerleşince oluyor o yani rahme öyle hemen yerleşmiyo... Belki bi ihtimal yumurtlama da olabilir biraz daha bekle bence

Bu arada ben yerleşme kanamasından 4 gün sonra hem ucuz test hemde erken gebelik testinden yapmıştım aynı günde ikiside kopkoyu çift çizgi çıktı pahalı test almana gerek yok varsa çıkar bebek yerleşince kanama oluyo zaten yerleştiği andan itibaren bhcg kana geçiyo ama idrara daha sonra geçtiği için biraz beklemekde fayda var hadi hayırlısı olsun Allah hepinizin gönlüne göre versin (Benimde)😊

Ben yerleşme kanaması yaşadım ama adetimin 34.günündeydi....kıpkırmızı kan geldi koyu değil tam kırmızıydı 2 kere gelip kesildi adet oldum sandım ama hamileymişim
Adet döngün kaç bilmiyorum ama erken görüyosan olabilir... Yok ama 30-35 günde görüyosan yerleşme zannetmiyorum çünkü bebek rahme yerleşince oluyor o yani rahme öyle hemen yerleşmiyo... Belki bi ihtimal yumurtlama da olabilir biraz daha bekle bence
Benim hiç böyle olmamıştı daha önce ilk defa böyle oldu. 28 günde bir adet olurum çok düzenlidir hiç gününü şaşırmaz

İnşallah sağlıkla ilerliyordur ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız . Size bir şey sorabilir miyim ?

Tabi buyur canım... Sağolasın ama o yerleşme kanamasını 2 sene önce yaşamıştım oğlum oldu çok şükür😊
Maşallah sağlıklı ömrü olsun 🤲🏻Adetimin 31. Günü yumurtlama sıvısı gibi afedersiniz kanlıydı bir kaç gün ara ara devam etti adet bekliyorum ama yok . Pkoluyum ondan olduğunu düşünüyorum ama siz de yazınca acaba dedim ?

Back