kızlar merhaba ben sitede yeniyim lütfen bana cevaplarınzla destek olun kimseyşe paylaşamıyorum bu beni çok rahatsz ediyo.Bu gün adet günüm henüz daha olmadım.Bundan 7 gün önce eşimle beraber olduk olduktan sonraki gün sağ kasığımda bi batma gibi değişik hiç yaşamadğm bi sancı başladı. Göğüslerimde henüz bişey yok ama sık idrara çıkıyorum. Bugun olmam lazım ama henüz bişey yok inanın geceyi bile zor ettim acaba kırmızılar gelir mi diye. Eşime hiç bahsetmedm umytlanırsa şimdi çok üzülür kıyamam ona
7 gün öncesi dışında bir şey olmadı mı çünkü 7 gün önce olan bişeyn hemen belirtisi olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi test alsana cnm :)
Boşuna almışsın 7 gün önceki olay bugün belli olmaz en az 15 gün geçmesi lazım ilişki sonrası
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben 14 temmuzda adet oldum dün hediye verilen gebelik test sonucum bu.Hamile olabilir miyim üstüne mi gördüm acaba? Kasık ağrım göğüslerde şişliğim bulantım var iki gündür.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama 2.ye test yaptım iki saat önce negatif çıktı anlamadım.Yanılabilir mi testler neden pozitif çıktı
3 gün süresi gayet normaldi
Bence kan ver hamile gibisin uzerine gormede pembe oluyor ya da koyu kahve ve kisa suruyor 3 gun falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?