kizlar yeni yaptıgım idrar testi bakarmısınız

canım baktım ama çok damlatmışsın sanırım biraz dagılmış pek anlayamadım dogrusu :26:

yıne 3 damla damlattım ustunde yazdıgı gıbııı bundada ıkıncı cızgı taragında dagınık ama pembelık var sabahı bekleyemedımde burdada sankı o pembelık cok net deıl yaw

sağlık olsun tekrar denerız artık :) 11 şubat regl tarıhım bıtıs:15 subat reglım bu ay gecıkdı :S

yıne 3 damla damlattım ustunde yazdıgı gıbııı bundada ıkıncı cızgı taragında dagınık ama pembelık var sabahı bekleyemedımde burdada sankı o pembelık cok net deıl yaw

anladım canım benim sanırım çok istiyorsun rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşş hakkında hayırlısı olsun sonuc ne olursa olsun sakın üzülme olurmu hep olucak hep bebişin gelicek diye bekle çünkü ben öle yaptım darısıda sana olsun inşşş bide böle test yapmak için en saglıklı sonuc sabah ilk idrarmış biraz yaptıktan sonra alıp yapılmalıymış burda okumustum bende öle yapmıştım

ewet cok ıstıyoruz ama esım suan askerde .... ewet sabahı beklıyemedım hayrlısı olsun daha yenı ewlıyım 5 ay oldu olur olur :) ınsallahhh rabbım yazdı ısee olcak.olmasada ALLAHIM EN IYISINI BILIR

ewet cok ıstıyoruz ama esım suan askerde .... ewet sabahı beklıyemedım hayrlısı olsun daha yenı ewlıyım 5 ay oldu olur olur :) ınsallahhh rabbım yazdı ısee olcak.olmasada ALLAHIM EN IYISINI BILIR

evet tatlım benim inanki öle allahımdan hep hayırlısını iste olurmu bende gecen yıl bu zamanlar gebelik topiklerindeydim yana yana bebek diye dualar ediyodum rabbim hayırlısıyla cok şükür 17.ci ayda verdi hiç korunmadım anca kalabildim kuzum darısıda sana olsun inşş demekki vakti ve zamanı varmış dedim bekledim umudumuda hiç yitirmedim

herzaman düzenli regl oluyordum bu kez şaştı ve ben bu ay hamile kalmayı planlıyorum.Regli tarihlerim şu şekilde 23 aralık,23 ocak, şubatta yok, 10 mart. Sizce bu ay gebe kalabileceğim tarihler ne dir ...

aranıza yeni katıldım formları hep takip ediyorum burada bambaşka bir dünya var okurken hem öğreniyor hem keyif alıyorum bende sürekli test kullananlardanım

canım benim de böyle çok açık bir pembelik vardı,geç döllenme olduğu içinmiş,sabah 8 gibi yeptım ama hep çok silik şekilde pembe çıktı,sonra biraz bekleyip kan testiyaptıdım,hamileymişim,döllenme geç oluyorsa illaki koyu penbe çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…