ImageShack® - Online Photo and Video Hosting kızlar 15 dk once yaptım buda bole cıkdı ?? kafam karıstı yaaaaaa bune sızce negatıv mı pztıfmı nedıorsunuz ben anlamadım :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting kızlar 15 dk once yaptım buda bole cıkdı ?? kafam karıstı yaaaaaa bune sızce negatıv mı pztıfmı nedıorsunuz ben anlamadım :S
yıne 3 damla damlattım ustunde yazdıgı gıbııı bundada ıkıncı cızgı taragında dagınık ama pembelık var sabahı bekleyemedımde burdada sankı o pembelık cok net deıl yaw
anladım canım benim sanırım çok istiyorsun rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşş hakkında hayırlısı olsun sonuc ne olursa olsun sakın üzülme olurmu hep olucak hep bebişin gelicek diye bekle çünkü ben öle yaptım darısıda sana olsun inşşş bide böle test yapmak için en saglıklı sonuc sabah ilk idrarmış biraz yaptıktan sonra alıp yapılmalıymış burda okumustum bende öle yapmıştım
ewet cok ıstıyoruz ama esım suan askerde .... ewet sabahı beklıyemedım hayrlısı olsun daha yenı ewlıyım 5 ay oldu olur olur :) ınsallahhh rabbım yazdı ısee olcak.olmasada ALLAHIM EN IYISINI BILIR
evet tatlım benim inanki öle allahımdan hep hayırlısını iste olurmu bende gecen yıl bu zamanlar gebelik topiklerindeydim yana yana bebek diye dualar ediyodum rabbim hayırlısıyla cok şükür 17.ci ayda verdi hiç korunmadım anca kalabildim kuzum darısıda sana olsun inşş demekki vakti ve zamanı varmış dedim bekledim umudumuda hiç yitirmedim