Kızlar yeni resim koydum yorumlarınızı bekliyorum.

inş ins canım Bende yeni geldim istanbula alcılı haldeyim şuan :) bakalım ne cıkcak icinden Kinder srpriz :KK1::)

ayyy rüyacaim cok guzel burnun olmus:) tadini cikart bol bol resim cek :) deprsifpolyana sanada cok sevindim, demek ameliyatini oldun mucukss burnusuna:) gecmis olsun fistik:KK3:

ayyy rüyacaim cok guzel burnun olmus:) tadini cikart bol bol resim cek :) deprsifpolyana sanada cok sevindim, demek ameliyatini oldun mucukss burnusuna:) gecmis olsun fistik:KK3:

Sağol canım, cumartesi günü resim çekindim dur onları da koyuyom bakın, tam oturmuş değil ama en azından albümümde her ana ait resim olsun bir ay sonrasını karşılaştırabileyim :) opuyorumnanaktan

oo baya inmiş tatlışım ya maşşallah daha da inecek tabiiki de

Sağol canım senin burnun ne alemde, salı günü mü gidecektin kontrole, canım bilge beyin cep numarasını alabilir miyim özelden, arkadaşım da ona ameliyat olmak istiyor, tavsiye ediyor musun nasıldır, aydınlatır mısın? kaç gün hastanede yatabiliyosun?

cvek tabikdie balim yakisir arkadasima:) mucuk burnusuna masallah iniyor gun gecdikceehihoyyyt

Bugün işyerinden bayanlar geçmiş olsuna geldiler öğlen arasında, iki tanesinin dışında diğerleri ameliyattan sonra beni görmemişlerdi, ameliyatla ilgili konuştuk ama hiçbiri şekli değişmiş falan demedi, ya anlaşılmaması mümkün değil, neden kimse bişey demedi, birden bire psikolojik olarak çöktüm yaaaa

Rüyacım çok doğal olmuş burnun, anlamamış olabilirler,
doğal ve yüzüne çok uygun bir burun, sanki burunla doğmuşsun gibi yüzüne yakışmış,

Rüyacım çok doğal olmuş burnun, anlamamış olabilirler,
doğal ve yüzüne çok uygun bir burun, sanki burunla doğmuşsun gibi yüzüne yakışmış,

Canım hadi önden anlamasalar tamam da yandan anlaşılmayacak gibi değil :))) Doğal durması güzelde umarım ondan dolayı bişey dememişlerdir, arkamdan konuşmasınlar da :)) neyse yakın arkadaşlardan öğrenirim kendi aralarında ne demişler :)))

:)) bence başka biri olmuşsun kıskananlar çatlasın :) ufak burunlu senii =) opuyorumnanaktan

Sağol canım, içlerinden çekemeyen bir iki tane var onları biliyomda gençlerin dışındakiler yüzüme bişey demediler, umarım arkamdan gitti estetik oldu falan tarzında bişey dememişlerdir, çünkü benim asıl kaygımın estetik olmadığını hepsi biliyordu, olsaydı daha farklı bir burun isterdim, daha çok oynattırırdım. :)) :eek:

X