Kızlar yeni halı aldım koltuğumun kılıfını değiştireceğim,hangi renk şık olur sizce?

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
47
Resim eklemeye çalıştım umarım başarılı olmuşumdur

Eklentiler

• $YENİ İPEK HALI.jpg
    $YENİ İPEK HALI.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 109
halı kahveli kremli gördüğüm kadarıyla koyu renklerden kaçın derim krem koltuk takımı ve krem perde iyi durur bence aydınlık ferah olur evin canım

halı kahveli kremli gördüğüm kadarıyla koyu renklerden kaçın derim krem koltuk takımı ve krem perde iyi durur bence aydınlık ferah olur evin canım

canım bende kahve koltuk krem tül yan fon kahve şeklinde düşünmüştüm ama çok koyu olucak düşünemedim halıyı önceden almakla hata yaptım zannedersem ama çok hoşuma gitti

halın çok güzel ,bence koltukların bir kaç renkle kombineli olsun.mesela sırt kısmı krem renginin biraz daha koyusu parlak kadife böyle gerdirip düğme gibi bişeyler dikiyolarya sıralı sıralı onun adını bilmiyorum.minder kısmı açık kahve veya koyuda olabilir desenli yine parlak yumuşak fitilsiz kadife olsun. ve büyüklü küçüklü kırlentler diktir krem koyu kahve açık kahve tonları karışık olsun bu kırlentlerin ortası taşlı olabilir deri ve kumaş karışımı kırlent yapıyolar. hatta deri düşünürsen koltukların kol kısımlarını koyu kahve deri döşet sırt ve minder bölümlerini krem kahve tonları kadife yaptır.yuvarlak kırlent diktirmeyi unutma süper bi takımın olur. valla sitelerde satıyolar böyle takımları hemde çok pahalı oluyo.yepyeni değişik bişeyin olur.ayıca koyu rengin bir zararı yok açık renkler çok kirleniyor onlamı uğraşacaksın.halına uyar düşün bence

Eklentiler

• $buket_koltuk_takimi_yeni_o.jpg
    $buket_koltuk_takimi_yeni_o.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 127
halın çok güzel ,bence koltukların bir kaç renkle kombineli olsun.mesela sırt kısmı krem renginin biraz daha koyusu parlak kadife böyle gerdirip düğme gibi bişeyler dikiyolarya sıralı sıralı onun adını bilmiyorum.minder kısmı açık kahve veya koyuda olabilir desenli yine parlak yumuşak fitilsiz kadife olsun. Ve büyüklü küçüklü kırlentler diktir krem koyu kahve açık kahve tonları karışık olsun bu kırlentlerin ortası taşlı olabilir deri ve kumaş karışımı kırlent yapıyolar. Hatta deri düşünürsen koltukların kol kısımlarını koyu kahve deri döşet sırt ve minder bölümlerini krem kahve tonları kadife yaptır.yuvarlak kırlent diktirmeyi unutma süper bi takımın olur. Valla sitelerde satıyolar böyle takımları hemde çok pahalı oluyo.yepyeni değişik bişeyin olur.ayıca koyu rengin bir zararı yok açık renkler çok kirleniyor onlamı uğraşacaksın.halına uyar düşün bence

çok sağol canım verdiğin bilgiler için denicem.evet halıyıda koyu düşünmemdeki maskat 2 çocuğum var ne kadar temizlesende açık renk olmuyo bide çalışan bayansan işimiz çok zor oluyor.

ben koltugunun kremlı bır renkte olmasını önerırım..

koltuklar krem rengi perdeler de beyaz fona kahve perde süper olur canım.

valla bende de iki tane yaramaz var oyüzden zorluğunu bilirim.açık renkli halılar çok çabuk kirleniyor süreklide yıkamaya verilmiyor.koltuklarda öyle yiyolar içiyolar dök saç amaaaaann.ayrıca evin aydınlıksa koyu renk mobilya çok ağır durur.sen bence birazda pratikliğini kolaylığını düşün canım:KK70:)))....koltuğunun resmini koysaydın daha güzel bir fikir verebilirdim aslında. valla imkanım olsa bende oturma odası takımlarımı döşetirdim.iyi bir döşemeci bulursan sen bile tanıyamazsın koltuklarını.eline imkan geçmişken iyi değerlendir gösterişli bişey yaptır diyorum :)))a.s

X