kızlar yeni evimiz için öneri.....

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar ev aldık:nazar: Yarabbim herkese nasip eylesin.... Allah ım nasip ederse kiracılar çıkınca hemen taşınacağız:66:

silinebilen şöyle bizi birkaç yıl en azından götürebilecek boya tavsiye edebilir misiniz??????

kızlar bu boyalarda subazlı, silikon falan bunlar hakkında bilgisi olan var mı
sizce hangisi (başka çeşidide varsa o da olabilir) daha iyi olur ve çok kısa da olsa nedeni :42:

kızlar yeni bir konu açmak istemedim inş.burdan da cvb larsanız

Son düzenleme:
Biz evimize koctasin kendi boyalarindan yaptirip boyadik cok guzel bir boya biraz pahaliya cikti ama yaklasik 4 yil kullandik boyamasak daha istemezdi metalik kattirmistik icine onunda verdigi bir arti olabilir. Hatta yasadigim bolge rutubetli nano vs hepsini denedik bir koctasin boyasi zarar gormedi diyebilirim.

Sorduğun soru hakkında bilgim yok ama ev almanıza çok sevindim hayırlı olsun güle güle oturun.:nazar:

saol canım:13: Yarabbim Tüm isteyipte alamayanlara hayırlısıyla nasip eylesin:nazar:

Biz evimize koctasin kendi boyalarindan yaptirip boyadik cok guzel bir boya biraz pahaliya cikti ama yaklasik 4 yil kullandik boyamasak daha istemezdi metalik kattirmistik icine onunda verdigi bir arti olabilir. Hatta yasadigim bolge rutubetli nano vs hepsini denedik bir koctasin boyasi zarar gormedi diyebilirim.

koçtaşın boyası olduğunu ilk defa duydum:44:

tşk. silenebilen birkaç yıl rahat kullanılacak birşey olsun istiyoruz

ben bu yaz boyattım evi marshall silikonlu mum ışığı rengi çok güzel arkadaşımın çocuğu biz farketmeden yatak odasını pastel boyayla çizmiş sildim hemen geçti iz falan kalmadı tavsiye ederim bundan önceki boyasıda marshalldı kum beji ama bu mum ışığı çok daha güzel açık renk seviyosan tabi :))

tşk ederim cnm...bizde aslında marshall düşünüyoruzda mum ışığı:44: rengine bir bakıym

konunu bulmakta zorlandm kusura bakma lütfen anca yazabildim. marshall silikon boya dediler. hayırlısı olsun

kızlar ev aldık:nazar: Yarabbim herkese nasip eylesin.... Allah ım nasip ederse kiracılar çıkınca hemen taşınacağız:66:

silinebilen şöyle bizi birkaç yıl en azından götürebilecek boya tavsiye edebilir misiniz??????

silinebilir mi canım bilmiyorum ama hiç merakta etmedim bende yeni evimi bundan boyattım marshallın güz gülü rengi çok güzel bi renk ferahlatıyo evin içini tavsiye edrim bide foto ekleyeyim açık pembe olan $5474954.webp$yapboy0084d.webp

ahh ahh ne ümitle açmıştım konumu ama anca çıktı kiracılar kiraları ödemeden vınlamışlar:47:

sizce hangisi (başka çeşidide varsa o da olabilir) daha iyi olur ve çok kısa da olsa nedeni :42:

subazlı silikon yada subazlı plastik boyalar var .her ikiside silinebiliyor.ama aradan zaman geçmiş.malum şimdi duvar kağıdı moda ve her bütçeye uygun olanlarıda var bi onları araştırsanız..

hmmm.... başka fikileri olanda var mı acaba

2 yıl önce evimi su bazlı silikonlu özel mat plastik boya ile boyattım..ayrıca küf önleyen ve antibaktiriyelmiş.çok rahat siliniyor,hatta geçen hafta bazı kirli yerleri sildim.Çok kolay çıktı.
Markada önemli tabi,ben marsh. kullandım.Boyacımız aldırmıştı,iyikide ona danışmışız diyorum.Bu arada ben duvarlarımı arap sabunu ile siliyorum,diğer deterjanlar rengini bozuyor,arap sabunu hem zararsız da.Bu sene hatta seneye de yapmam duruma göre leke yok.

2 yıl önce evimi su bazlı silikonlu özel mat plastik boya ile boyattım..ayrıca küf önleyen ve antibaktiriyelmiş.çok rahat siliniyor,hatta geçen hafta bazı kirli yerleri sildim.Çok kolay çıktı.
Markada önemli tabi,ben marsh. kullandım.Boyacımız aldırmıştı,iyikide ona danışmışız diyorum.Bu arada ben duvarlarımı arap sabunu ile siliyorum,diğer deterjanlar rengini bozuyor,arap sabunu hem zararsız da.Bu sene hatta seneye de yapmam duruma göre leke yok.

Arap sabunu mu hic dusunmemistim.Cok iyi fikir.
Ben de bu boyadan boyatmayı dusunuyorum aynen bizde boyacı onerdi. Ama renkte kararsızım. Sizin ne renk?

Back
X