Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yatak odası yatağımı böyle istiyorum sizce nasıl

zuzu44

GuteZeitenSchlechteZeiten
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
13.355
71
413
ben senelerdir bu yatakların hastasıyım sizin yorumunuz ne merak ediyorum

Eklentiler

• $seray-yuvarlak-yataklar-300x162.webp
    $seray-yuvarlak-yataklar-300x162.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 193
  • $roundbed2550.webp
    $roundbed2550.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 151
ilgınc tarzım degıl canım amasenın hosuna gıttıyse nıye olmasın

benim erkek arkadaşım da bu yatakları beğeniyo ama ben pek beğenmiyorum canım
ben düşerim ordan ya kaydirigubbakcemile3

değişikk... kullanışlı olurmuki acabaa ? sadece hoş görüntüsüne bakma canım kullanılabilirliliği çok önemli

canim yuvarlak bunlar sigacakmisin ilk defa gordum ama sen beyendiysen bilmem bence kirmizi guzel

çok hoş gözüküyo,rahat kullanılabilirse ok,bi de buna yatak örtüsü bulmak zor :delphin:

zevkler tartışılmaz ama bana pek sıcak gelmedi.Sen beğeniyorsan gerisi önemli değil Canım...:kahve:

bnde cok begeniyorum ama bu yataklara uygun çarşaf,örtü nevresim yorgan battaniye nası bulcas ki
bunlarn üstünde normal battaniye flnda cok tuhaf durur
bence pek kullanıslı deiller

tek kişi yatarım ama iki kişi mümkün dil sığamaz geceleri dönünce ayaklar aşağı sarkar bunda yahuu

yuvarlak-yatak-2033.jpg

şöyle baktığın zaman hoş duruyor...
gerçekten düşünüyorsan bir araştır bakalım..
dekorasyon şirketlerini dolaş fiyat al aynı zamanda en az 7 tane nevresim tyakımı diktirmelisin ayrıca 2-3- adet pike ve yorganmda diktirmelisin...ve yatağı en geniş çapta almalısın çünkü arkadaşların dediği gibi neticede yuvarlar yani kenara yatamazsın gövden yataktya ayakların dışarda kalır..geniş olmalı...tabi ki kendi evin olmalı ve yatak odası büyük olmalı...
bunların hepsi bir arada olursa harika bir yatak odası dizaynı olur doğrusu...
evlilik yakın mı_?

cnm bence cok hos ve guzel gozukuyor.ama problemlı.bu yataga gore nevresım,uyku setı,battanıye, yatak ortusu vb. seyler bulamazsın.ondan dolayı zahmetlı ama goruntu ıtıbarı ıle benım ıcın guzel.zevk meselesı tabıı...

yatağın rahat ve kullanışlı olmasına bakmak daha iyidir benim fikrim,2.00 ye 1,60 cm yataktan şaşmayın derim çoook rahat,ama zevk sizin tabi ki,örtü bulmakta belki biraz zorlanabilirsiniz...

şık duruyo ama canım emin ol kullanışlı değil hiç rahat değilmiş ayrıca eşimin arkadaşının hanımı evine gittiğimizde gördüm o söyledi yinede sen bilirsin ben kullananın yorumunu sana söyledim canım kaydirigubbakcemile2

Back
X