Kizlar yumurtlama günlerini değerlendirdik eşimle. Adetime iki gün kaldı. Kasıklarım ve göğüslerim ağrıyor. Bu adet belirtiside olabilir fakat hamile kalınca göğüslerin ucu mu ağrıması gerekir. Benim daha çok yanları çok ağrıyor. Daha önceki gebeliğimde sadece uçları agrimisti ilk zamanlar . Uçları bu defa agrimiyor. Sizler nasıl belirtiler yaşadınız goguslerde
[/QUO ayın en sevdıgım dönemi regle 3-5 kala

elimde ovulasyon çubuğu peak I gör .degerlendir bir güzel .eskiden 0 regl sancısı belırtısı yaşayan ben,hamılelık düşündüğümden bu yana regle 1hafta kala midem bulanıyor ,göğüslerimde hassasıyet oluyor ,hatta hayatımda kusmamıs insanım midem bulanıyor ,dahası AŞ falan erıyorum

ama heyecanlı bir dönem neyse ki .Neden ?-çünkü umudum var .Eczaneye git 2cizgi çıkmadı mı zorla ısrarla bak mutlaka silik çizgiyi gör .dahası etrafındakileri dahi 2.çizgi olduğuna ikna et.her ay yaklaşık 45tl den 45.4=180 TL predıctor early ki bu testtte net 2.silik çizgi çıkıyor .tatmın olama 60tl kan a git derken .bu heyecanlı donemın bana aylık maliyeti 240tl

.benım yaşım var epey kaygım hep bundan.1defa hamile kaldım 8.haftamda kalp atışı duyulamayınca kürtaj oldum .o bahsettıgın göğüslerdeki agrı seni yüzüstü yatırmayan bir ağrı ve 6.haftalarda başlıyor bu derecede .bunların hepsını yaşadım hamıle kaldığımda .bilıyorum yani ama yine de her seyı acaba hamıle miyime getırıyorum . umarım sen hamilesindir Canım benım .Allah gönlüne göre versin ❤