kızlar yarın sezeryana giriyorum bebeğim geliyooooooor

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
kızlar yarın bebeğime kavuşuyorum inşallah..zemuszemus..normal istiyordum ama çatım biraz dar çıktı..riske etmek istemedim..okadar taşıdım karnımda varsın sezeryan olsun.sağsalim kucağımda olsunda.bugün karnımda son günümüz bebeğimle.çoooook heycanlıyımdelikafadulden korkuyorum panikliyim şaşakınım meraklıyımsırnaşık şey..bana dua edin.gelince doğum yazıcamopuyorumnanaktan

Hadi Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

hadi bakalım allah kurtarsın.ben de çok direndim normal için ama sezeryan oldu benım de.sağ salım gelsin de gerisi boş,haırlı haberler inşallah.

canım allah ağrısız sızısız sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini...
hayırlı bir evlat,hayırlı bir vatandaş olur inşallah....

allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.darısı bizlerin başına.... mutlulukla ve sağlıkla inşallah.....

sağolun kızlar sizlerle girdiğim 9 aylık yolculukta yalnız bırakmadınız. hepinizi çok seviyorum...dualarınızı eksik etmeyin...Allah herkeze göstersin.hastaneden gelir gelmez yazcamopuyorumnanaktan

aaah ne guzel bende bu gunleri bi gorsem,simdiden sabirsizlanmaya basladim,delikafadulden

sana hayirli ve saglikli evlat diliyorum,kucagina alir mis gibi koklarsin onu iyisallah,:Saruboceq:,korkma onu kucagina alinca,herseyi unutuyo insan,yerimsenibensimdiden ALLAH anali babali buyutsun canim:Saruboceq:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzun sağlıklı ömürler versin dualarım seninle

Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin hiç korkma Allah yardım eder bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutucaksın

Bebişinede Allah uzun ömürler nasip etsin dualarımız senınle

Allah sorunsuz bir dogum nasip etsin.... saglikli bir sekilde buyutun cocugunuzu insallah:Saruboceq:

canım gözün aydın.
sorunsuz bi doğum olur inşallah.
darısı başımaa

Allah hayırlısıyla, sağlıklı, sıhatli birm şekilde kucağına almayı nasib etsin. Okadar meraklanıyordun, nasıl olacak diye. Bak demekki hayırlısı sezeryanmış. Darısı bizlerin başına inşallah.

şimdiden tebrik ederim a.s. allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun, hayırlısıyla birbirinize kavuşun inşallah.:Saruboceq: darısı bizlerin başına yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…