Allah razı olsun senden canım benimHayırlara vesile olsun rabbim şifa versin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ♡
Yazarım btanem bnm.. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Allah yarAllah sifa versin insallah.buraya mutlaka yaz ben merak ederim.insallah sorunsuz gecer ameliyatin dua edecegim senin icin
Rahimimden ameliyat olcam. İnşallah geçer gider geriye güzel yüreklerinize teşekkür etmek kalır inşallah :)ne amelyatı olacaksınız bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. şifa bulanlardan olursunuz inşaallah. 3 kez amelyat olmuş biri olarak kormayın bu günlerde geçer diyorum
Allah razı olsun cantanem..Allah yardımcın olsun hayırlısıyla olur çıkarsın inşallah dualarımız seninle
Allah razı olsun can kardeşim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin :)Senin icin dua ettim canim insallah Allah gonlundekini versin ,hayirli bi evladin olsun:)
Rabbim size hiç bir vakit dar gün yaşatmasın.. Siz bnm için dua ediyosnz. Rabbim hiç üzüntü yaklaştırmasın eşiğinize..Rabbim yardımciniz olsun, Şafi ismiyle size şifa versin . Şimdiden çok geçmiş olsun
Amiiiiiiiin amiiiiiiiinnnn aminnnnnnnnn.. Bu ne güzel bi dua böyle :)İnşallah seneye bugün de doğumun gerçekleşir
Amiiiiinnnn.. Çok teşekkür ederim. Yüreğinden öpüyorum canımmAcil şifalar dilerim. Allah yüreğinize su serpsin bir an önce olsun bitsin.Sağlicakla kalın
Amin,Rabbim size hiç bir vakit dar gün yaşatmasın.. Siz bnm için dua ediyosnz. Rabbim hiç üzüntü yaklaştırmasın eşiğinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?