bol şanslar canım inşallah hamilesindir. annelik çok güzel bir duygu benimde 5 aylık bir kızım var dünyaya bedeller. dilerim allahta sana yaşatır bu güzelliği
Arkadaşlar sabah hastaneye gidip kan testi yaptırıcam regl tarihimden 11 gün geçmiş oluyor lütfen benim için dua edin. inş hamişimdir. geçende yaptırdığımda kanda negatif çıkmıştı. idrar testinde pozitif çıkıyor hala. inşaallah yarın güzel bir haber alırım. dualarınızı eksik etmeyin lütfennnnnnnnnnnnnnnn..............
Açtığınız konulara baktım gerçekten çok ilginç bir durum yaptığın bütün testler pozitif kan tahlili negatif acaba yaptığın idrar testleri bozuk çıkmış olabilir mi ki diye düşündüm hepsi aynı markamıydı aynı markay ise olabilir çünkü ama umarım kan tahlilinde bir hata olmuştur ve inşallah hamişsinizdir güzel haberlerinizi burdan duyarız bol şans
kızlar kan tahlilimde değerim 972,4 çıktı. hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok güzel bir duygu. allahım herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun
merhaba arkadaşlar devlet hastanesine kan verdim sonucu cuma öülen çıkıcak. hayırlısıyla cuma günü akşamı inş güzel haberler veririm size. doktorada dedim idrar testim silik çıktı diye 11 gün oldu regl olmadım dedim. hemen kan testi istedi. bakalım hayırlısı. ayrıca hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok tşk ederim. desteğiniz yetiyor zaten.
kızlar kan tahlilimde değerim 972,4 çıktı. hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. çok güzel bir duygu. allahım herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gördum coooooook sevindım canım ya hayırlı olsun rabbım bebişlerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın inşallah yaa:)yupppppiiiiii:)))))))))))))))))))))))))))
aynı ayda anne olcaz galıba tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?