Aşılama Kizlar yarin ignelere basliyorum 3. asilama icin start verdik!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
kizlar yarin 3. asilamam icin ignelere basliyorum dualariniza ihtiyacim var insallah bu sefer olur yeniden hayal kirikligi yasamak istemiyorum!:emir_bebek:

hayırlısı olsun mehycım. İnşallah bu sefer olur . Dua edeceğim senin için. Amam moralini bozma ve düşünmemeye çalış tamam mı canım.

mehay inşallah bu sefer olur canım. Allah yardımcımız olsun .moralini yüksek tutmaya çalış

Canim Arkadaşim Inşallah Mevlam Bu Sefer Yüzünü Güldürür Emeklerini Boşa çikarmaz.inşallah Sende Hamiş Olursun Tatlim.dualarimdasin Devamli.allaha Emanet Ol.kendine Dikkat Et.

hayirlisi olsun canim umarim bu sefer allah dilegini gerceklestirir sana melegini yollar
bende adetimi bekliyorum tekrar asilamaya döndük hayirlisi olsun

kizlar yarin 3. asilamam icin ignelere basliyorum dualariniza ihtiyacim var insallah bu sefer olur yeniden hayal kirikligi yasamak istemiyorum!:emir_bebek:

hadi canım inşallah gönlüne göre olur bu sefer sonuç.Bol bol bol şans.Özellikle aşılama sırasında çok rahat olmaya çalış canım ben öyle yapmaya çalıştım ya bakalım artık nolcak :))
Sen yine de rahat ol.

insallah tutar canım bende 2kez yaptırdım allahın hakkı üçtür insallah sans getırır bize haber vermeyi unutma

inşallah bebeişin bu safer sana tutunur canım hayırlı haberlerini almak duasıyla..........

hayirlisi olsun canim umarim bu sefer allah dilegini gerceklestirir sana melegini yollar
bende adetimi bekliyorum tekrar asilamaya döndük hayirlisi olsun

iyi yaptin canim bu isin pesini birakmamakla ne olursa olsun ugrasmana sevindim belkide tup bebekle gelmeyen bebegin asilamayla bu ay gelir:emir_bebek:

kizlar biraz sonra hemsire gelecek ve ilk ignemi yapicak hadi hayirlisi allahim bu sefer banada ver

umarım bu kez olur meysah hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorsan fazla umutlanma dualarım senınle

X