kuzucuklar valla bugün kendime pess dedim yolda giderken otobüs durağının camından kendimi gördüm o da ne bacaklarımmmmmmmmmmmmmmmm
çok kalınlaşmış üzüldüm tamam artık pisilget ddim ve güyaaa akşam başlıycaktım ama fosssss
yapamadım o nefis karnıyarık yemeğini akşam yemeğinde görünce olmadı .ve bende yarın bşlamayı düşünüyorum millet tayt giyerken ben bol kotlarla gezmekk zorunda kalıyorum inanır msınız taytlı kız görünce sinr oluyorum e tabi bide göbişim var
bu nedenle yarın çorba diyetine başlıycam veeeee artık değişim zamanı diyorum kendiime gelmek isteyen bana destek oamk isteyen varsaa hadi bakalım
welcomeeee diyetimizi anlatıyım canlar
1 hafta boyunca sabahları aşırıya kaçmadan normal bi şekilde kahvaltımızı saat en geç 10:00 a kadar yapcezzz
sonra normal su içmek yok suyumuzu alkali yapcaz (alkali su da 1 lt suya bir çay kaşığı karbonat veya alkali su damlasıyla yapcaz ) evetttt bu şekilde günlük en az 2.5 lt su içcez
gelelim öğleye eveeet canlarrrr tatlişkolar öğle en geç 13:30 da bitmiş olcak 1 kase çorba (hazır çorba olbilir ama yağlı yani cok yağlı bi ççorba olamazzzzz ) ve 1 dilimde ekmek yiyoruz yanında
ve ara ögün olarak istersniz sabahla öğle arasında veya öğle ile akşam arasında bir bardak süt içiyoruz şekersiz olmak üzre
akşam yemeğinde ise yine öğle gibi bir kase çorba ve ekmek .Akşam yemeği ise en geç 7 de bitmiş olcak
diyette uyulması gereken kurallar
1) çay serbest şekersiz olmak şartıyla
2)günlük 1 saat spor şart
3)yeşilçay içmenizi kesinlile öneririm bu sonuca daha hızlı varmanızı sağlıyacak
4)çok yağlı çorbişlerr kesinlikle yok
5)1 dilim ekmek sadece fazla yokkk :)