• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın benim için büyük gün

vayde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde karar verip sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.

Kızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde karar verip sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.
Bende senin gibi burdan aldığım ceseratle oldum ve 5. Haftam bitti.göğsüm asimetrik ve yok denecek kadardı şimdi sütyensiz bile fena durmuyor.dualarımız senle herşey gönlünce olsun canım

vaydem günün geldi çattı dualarım senınle cnm yarın güzel memelere kavuşacaksın gercı ılk görünce oyle cok güzel gözükmüyor ama :) sakın üzülme :) ağrısız sızısız geçsin inşallah ısteıdgın gıbı 350 olsun tatlım ;) gönlünce olsun iyi haberlerını bekliyoruz.;)

Vaydemm şimdiden çok geçmiş olsunn benimde bugün 3.gunum darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hersey gönlünce olsun :*

çok çok teşekkür ederim kızlar ya inanın bir duygusallaştım inanamıyorum hala hazırlıklarımı yapıyorum hala inanamıyorum sabaha kadar nasıl zaman geçer bilemiyorum saat 10 da orda olcam inş

Hersey guzel gecer insallah.minumum agriyla carcabucak atlatirsin umarim..dualarimiz seninle..yarin guzel haberlerini aliriz insallah

Kızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde kararokuruz sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.
Cnm, zayıf ve uzun boylusun, amelyatından sonra bomba gibi olacaksın......yarın hayırlı haberlerini okuruz inşallah.

ayy ben bile çok heyecanladım!

her şey tıkır tıkır ilerlesin inşallah.

yarından itibaren senin de tecrübelerinden yararlanacağız :)

şimdiden gözün aydın, güle güle yaşa inşallah güzel memelerinle :)

Şimdiden geçmiş olsun sorunsuz bi şekilde çıkarsın inşallah çok güzel olacak inşallah dualarımız seninle olacak hangi Dr a ameliyat oluyorsun

Canım allaha emanet ol insallah hersey yolunda gider ve istedigin gibi olur..haberlerini bekliyoruzz

Insallah sende bizler gibi sorunsuz atlatirsin canim..cok gecmis olsun..allaha emanet ol..güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar çok şükür iyiyim tansiyon düşüğü çok fazla olda başka da dayanılmayacak kadar ağrılar değil

Kızlar yarın eve gittiğimde detaylı yazıcam beni unutmadığınız için çok teşekkürler

Back
X