Kızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde karar verip sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın benim için büyük gün
- Konu Sahibi vayde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende senin gibi burdan aldığım ceseratle oldum ve 5. Haftam bitti.göğsüm asimetrik ve yok denecek kadardı şimdi sütyensiz bile fena durmuyor.dualarımız senle herşey gönlünce olsun canımKızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde karar verip sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.
Cnm, zayıf ve uzun boylusun, amelyatından sonra bomba gibi olacaksın......yarın hayırlı haberlerini okuruz inşallah.Kızlar burdan herkese cok teşekkürler sayenizde kararokuruz sonunda hayalime kavuşçam nasipse kk olmasaydı kesin olmazdı bu kadar cesaretli olamazdım evet çok korkuyorum heyacanlıyım ama düşündükce güzel göğüslerim olcak allah nasip ederse değer diyorum ağrı da olsa. Benden dualarınızı eksik etmeyin biliyorum benide yalnız bırakmassınız şimdiden çok teşekkürler.