• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın benim için büyük gün

gecmis olsun vayde...haberlerini bekliyoruz

kızlar evdeyim cok şükür korktuğum gibi olmadı sadece ameliyattan sonra bir kaç saat zorluk ondan sonra cok şükür cok iyiyim kendim kalka biliyorum yata biliyorum maşallah çok kolay oldu şimdilik inş bi sorun olmaz ilerleyen günlerde 320 c takıldı doktorum 350 denemiş ama zayıf olduğumdan kötü durcağını söyledi birde bende büyük olsun istemiyordum

ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum sarılı göğsüm üstüne ayyıldızın sporcu sütyeni giydirdiler diren falanda yok acaba sizdeki nasıl

ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum sarılı göğsüm üstüne ayyıldızın sporcu sütyeni giydirdiler diren falanda yok acaba sizdeki nasıl
cnm öncelikle cok gecmiş olsun hoşgeldin meme kardeşligine :)benim meme ucu kesisi oldugu için orada bandaj var sadece.medical bi sütyen takıldı o kadar diren takılmamıştı bana cnm :)

cnm öncelikle cok gecmiş olsun hoşgeldin meme kardeşligine :)benim meme ucu kesisi oldugu için orada bandaj var sadece.medical bi sütyen takıldı o kadar diren takılmamıştı bana cnm :)
iyi olmana cok sevindim kaç kiloydun cnm ?

evet nazlıcım oldu bitti cok şükür iyiyim nessira bende görebilirmiyim fotoları ben cok birşey anlayamıyorum sargılı salı görcem işl hayel kırıklığı olmaz şimdilik ağrı yok herşey yolunda maşallah

evet nazlıcım oldu bitti cok şükür iyiyim nessira bende görebilirmiyim fotoları ben cok birşey anlayamıyorum sargılı salı görcem işl hayel kırıklığı olmaz şimdilik ağrı yok herşey yolunda maşallah
izlemeye aldım görebilirsin şimdi cnm

iyi olmana sevindim.bundan sonrada agrin olmaz insallah canim.hayirli olsun tekrardan

hım boyuna göre zayıftın hatırladım ıkadar cok yazışıyoruz ki karışıyor yada unutuluyor :) keyfın nasıl ? memelerini begendinmi ? ben bugun foto ekledim öncesi de var :)
nessira harika gorunuyorlar.degisim muhtesem kac cc seninki??

Cok gecmis olsun. Kas alti mi kas ustu mu oldunuz acaba?

nessiracım çok güzel görünüyorlar hayırlı olsun bende salı gününü merak ediyorum boyut olarak çok birşey anlamıyorum inş küçük olmazlar çok büyük olmasın ama küçük olsun da istemedim bunu doktoruma söyledim vücuduna uygun olanı koycam dedi bakalım

Back
X