• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yarım saat sonra saçlarımı boyamaya gidiyoruummm

bigidi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
55
0
86
39
İzmir
Günaydın kızlar umarım gitmeden mesjaımı okuyan birileri olur yardımınıza ihtiyacım var. 1 ay önce saçlarım sarıydı diplerim gelmişti. tekrar sarıya boyarsak yanar dediler ve bal köpüğüne boyattım.rengini herkes beğendi ama ben alışamadım. 1 ay geçti geçen gün tekrar gittim yine aynı cevap, boyayamayız kopar yanar dediler. ama platin sarısından vazgeçemiyorum beyaz tenliyim sizce sarıya yakın hoş duran bi renk var mı? eğer hçbiri olmazsa toptan siyaha boyatıp kurtulucam :( bilmiyorumkismile

bal köpüğü koyu geldiyse lorealde koyu sarı dore gibi bi renk vardı diye hatırlıyorum.bence hoş duruyor.içine yatarsa ddenersin istersen.ama sakın siyah yapma.en azından koyu kahve falan yap.siyahtan herkes çabuk sıkılıp değiştirmek istiyor ama siyah boyadan kurtulmak çok zor çok zahmetli bişey.hani diplerden koyu geliyo sürekli saçımı açtıramam dersen bal köpüğünden daha koyu renkleri de deneyebilirsin.karamel ya da altın parıltılı toffee güzel renkler.

nessca çokk tşkr ederim cevabın için. siyah yaptırmadım.iyi ki yaptırmamışım.açık karamel yaptırdım alttan sarılarım da çıktı çok hoş durdu. tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

nessca çokk tşkr ederim cevabın için. siyah yaptırmadım.iyi ki yaptırmamışım.açık karamel yaptırdım alttan sarılarım da çıktı çok hoş durdu. tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

çok sevindim canım.güle güle kullan yeni saç rengini.:1hug:

Back