• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımmmmm🫣🙏🏻😍

hayrihale

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
415
195
23
30
Kızlar adetime 5 gün var erken gebelik yaptım negatif çıktı galiba sizce bu ay olmamış mıdır olsaydı çıkardı gibime geliyor yorumlarınız beni mutlu eder🙏🏻🫣😇

Eklentiler

• IMG_7671.jpeg
    IMG_7671.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben bir şey göremedim

Kızlar adetime 5 gün var erken gebelik yaptım negatif çıktı galiba sizce bu ay olmamış mıdır olsaydı çıkardı gibime geliyor yorumlarınız beni mutlu eder🙏🏻🫣😇
Adet gecikmenizi bekleyin. Öncesinde idrar testinde negatif çıkması kesin gebelik yok demek değildir. Yaklaşık adetten 14 gün öncesi yumurtlama oluyor. Kimisinde geç ya da erken olabilir. 14 gün önce yumurtlama olan birinin gebeliği idrar testinde öğrenmesi de yaklaşık 14 gün olur. 12 günde bebek yerleşip kana geçse, birkaç gün sonra da idrara geçse ancak adet tarihinde öğrenilir. Hatta geç yumurtlama olunca adet 1 hafta gecikince veya daha sonrası bile öğrenenler oluyor. Erken yumurtlama olur ise daha erken de öğrenilebilinir. Hayırlısı olsun. Biraz daha akışına bıraksanız daha iyi değil mi sizce de?

Erken gebelik testi de mucize değil. Evet 6 gün öncesine kadar tespit edebiliyor. Amma ve lakin daha beta hcg idrara geçmedikten sonra neyi tespit edebilir? Herkesin yumurtlama zamanı değişik değişik, bu sebeple de herkes 6 gün öncesi öğrenemez. Ancak o zamana kadar hcg idrara geçtiyse düşük miktarda da olsa tespit ediyor. Geçmediyse edemiyor haliyle.

Adet gecikmenizi bekleyin. Öncesinde idrar testinde negatif çıkması kesin gebelik yok demek değildir. Yaklaşık adetten 14 gün öncesi yumurtlama oluyor. Kimisinde geç ya da erken olabilir. 14 gün önce yumurtlama olan birinin gebeliği idrar testinde öğrenmesi de yaklaşık 14 gün olur. 12 günde bebek yerleşip kana geçse, birkaç gün sonra da idrara geçse ancak adet tarihinde öğrenilir. Hatta geç yumurtlama olunca adet 1 hafta gecikince veya daha sonrası bile öğrenenler oluyor. Erken yumurtlama olur ise daha erken de öğrenilebilinir. Hayırlısı olsun. Biraz daha akışına bıraksanız daha iyi değil mi sizce de?
Çok teşekkür ederim çok güzel çok mantıklı cevaplamışsınız da ben aşırı sabırsızım bu huyumu bi törpüleyemedim ama dedikleriniz aklıma yattı çok sağ olun🙏🏻😍😇🌸
En iyisi ve en doğrusu beklemek olacak

Back