Y yeside Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2014 33 11 28 40 23 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yeside #1 Slm kizlar batima daha 15 gun var ama kasiklrim da agri ara ara batma ve göğüs hassasiyetim var.sizce erken döllenme olmus olabilir mi
Slm kizlar batima daha 15 gun var ama kasiklrim da agri ara ara batma ve göğüs hassasiyetim var.sizce erken döllenme olmus olabilir mi
gelgitkralicesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 313 125 48 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yeside #2 Olabilir tabiki neden olmasin. Sende hepimiz gibi camasir suyu testiyle baslayip kafayi yeme sureciine hosgeldin cnm
Olabilir tabiki neden olmasin. Sende hepimiz gibi camasir suyu testiyle baslayip kafayi yeme sureciine hosgeldin cnm
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yeside #3 Şekerim Sen suaralar muhtemelen yumurtluyorsun ne gebelik belirtisi ariyorsun kendinde dur hemen.. bence sıkı çalış iyi kuluckaya yat 15 gün sonra güzel haber alırsın..
Şekerim Sen suaralar muhtemelen yumurtluyorsun ne gebelik belirtisi ariyorsun kendinde dur hemen.. bence sıkı çalış iyi kuluckaya yat 15 gün sonra güzel haber alırsın..
gelgitkralicesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 313 125 48 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yeside #4 Bnm yumurtlama gunlerimde cok akintim oluyor test yapmadan da anliyorum o gunler yumurtladigimi
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 24 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yeside #5 gelgitkralicesi .!.: Bnm yumurtlama gunlerimde cok akintim oluyor test yapmadan da anliyorum o gunler yumurtladigimi Genişletmek için tıkla... anlaman guzelmis şekerim işte ona göre degerlendirirsin istersen bende yoktu belirti testle belirledim ilk kez kullandimovulasyon ve şükür hamileyim..
gelgitkralicesi .!.: Bnm yumurtlama gunlerimde cok akintim oluyor test yapmadan da anliyorum o gunler yumurtladigimi Genişletmek için tıkla... anlaman guzelmis şekerim işte ona göre degerlendirirsin istersen bende yoktu belirti testle belirledim ilk kez kullandimovulasyon ve şükür hamileyim..