kızlar yardımmm!!! göğüs uçlarımda acı var.sizce bu sefer bebeğim geldi mi?

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
adetime 4 gün var fakat bu ay değişik şeyler yaşıyorum,tüplerim kapalıydı açtırdıkk ondan sonra yumurtlama dönemini kaçırmayıp ilişkiye girdik.yaklaşık adetten 8 gün önce falan başladı göğüslerimde acı var,karnım şiş ve nefes almakta zorlanıyorum.bazen içim içime sığmıyor bazen ağlayasım geliyor.neden acaba?bu sefer oldu mu ki?lütfen bilgilerinizi esirgemeyin bayadır bu anı bekliyordum.

hadi inşallah gelmiştir bebişlerimiz.....

inş. hamilesindir canım

inşallah hamledrsn canım benimde 5 günüm varr benimde göğüslerm şiş acyo özellikle uçları belimm fenaa ağryo ve ateşledm dün sabah çookk fena ve ara ara ateş basyo hakkımızda hayırlısı olsun bence canım ve inşallah sende bende hamileyzdrr

bende aynı şeyleri yaşıyorum.normalde adetime 4-5 gün kala göğüs ağrım başlardı fakat bu ay 2 hafta önce başladı gittikçe şiddeti artıyor.arada kasıklarıma hafif batma geliyor ama çok kısa anlık olarak geri gidiyor.bu sabah hafif bir tiksinme oldu adetime daha 9 gün var bende çok merak ediyorum inş. hamileyizdir

Ben iki hamileliğimi de göğüslerimin sızlamasından hissetmiştim inşallah bebişleriniz gelmiştir

Ben iki hamileliğimi de göğüslerimin sızlamasından hissetmiştim inşallah bebişleriniz gelmiştir

peki adetinden kaç gün önce başladı ağrıların hatırlıyo musun?bnmki 6 gündür devam ediyor ve gittikçe ağrı artıyor acaba yumurtlama ağrısı mı dedim oda bu kadar uzun sürer mi ki?

canım ben ümit vermiş gibi olmim ama ben 5 haftalıkken öğrendim hamile oldugumu hamile oldugumu bilmediğim zamanda belirtim olarak ani saplanan ve uzun süre geçmeyen gögüs ucu acısı sağ tarafta oldu 2 defa ve gece arada bi kasıgıma acayip derecede saplanan sancıydı. ben tabi hiç tahmin edemedim hamile oldugumu bende böyle oldu. allah hayırlısıyla inş. nasip eder sağlıklı oldu hayırlı mutlu olsun olmazsada takma kafana allah güven ve hayırlısı olsun diyede dua et

Hamile oldugumu bilmeden önce dusa girmiştim ve duş başlığından sıçrayan su göğüs uçlarımı cok acitmisti. İlk defa böyle birşey yasamıştım ve ne oldugunu anlamamıştım. Sonra acaba mı diyerek adet tarihimden 2 gun önce evde sürekli bulundurduğum testlerimden birini yaptım ve sonuc silikte olsa pozitifti :))) biraz değişik bir tecrübe ama aranızda benim gibi her yolu değerlendiren varsa doğru duş almaya :))) Ayy hamile oldugumu öğrenmeden önce neler denemedim ki. Karbonat testine kadar denedim. Gerçi Karbonat testi tamamen yalan:)) Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Sadece sunu soyliyim arkadaslar. Sakın stres yapmayın. Ben iki ay cok kafama takmiştim. Eşimle her iliski yaşadığımda acaba oldu mu olucak mı vs vs bir sürü seyler geçiyordu kafamdan.eczanelerde test bırakmadım :))) Üçüncü ay amaaaaan olursa olur olmazsa nasip dedim ve hic beklemediğim ayda oldu. Streste cok etkiliyor. Son olarak hamileliği düşünüyorsanız en az 3 ay oncesinden folik asit almaya başlayın. Doktorum bana bu tavsiyede bulunmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…