Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardımmm e2 artıyor
- Konu Sahibi hiram06
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- e2 değeri e2 hormonu estradiol
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence hemen moral bozmaya gerek yok. gerekli tedbirler alınmış durumda. bol bol su iç canım ilaç da kullanıyosun zaten düşe de bilir benim hemşirem 6000 -7000 den sonrası sorun oluyor dedi. inşallah olmaz rahat ol bence. kısmetten öteye geçiş yok. kısmetse olacak inşallah :) bu arada ben çatlatma iğnemi yaptım ve şuan 4000 civarı benim de.
Merhaba Canım,
Benim durumumda senin gibiydi.5000 küsürlerden çatlatma iğnesi öncesi 2000lere düştü.son iki gün iğneyi kesti doktor.Transferin 3.günü ama bir şikayetim yok.Hap kullanıyorum onun için ayrı.Endişe edilecek bir durum yok.Stresli olma umudunu kaybetme hiç Allah çok büyük.ınşallah bu uğraşlarımız karşılıksız kalmaz.
Benim durumumda senin gibiydi.5000 küsürlerden çatlatma iğnesi öncesi 2000lere düştü.son iki gün iğneyi kesti doktor.Transferin 3.günü ama bir şikayetim yok.Hap kullanıyorum onun için ayrı.Endişe edilecek bir durum yok.Stresli olma umudunu kaybetme hiç Allah çok büyük.ınşallah bu uğraşlarımız karşılıksız kalmaz.
ınşallah canım çok sevindim ben hala kullanıyorum dostinex 8.yi bugün içtim yarın devam edip etmeyeceğimi öğrenicem.Yumurta kalitemin çok iyi olduğunu söyledi doktor.25 toplandı,12 döllendi,2 nakledildi ,6 tane de dondurduk.Kötü olsalar böle olmazdı herhalde ama ben umulu olmalımıyım bilemiyorum.Bizim durumumuzda olup sağlıklı bebek kucaklayan duymadım ilk seferde.Siz ne biliyorsunuz?
kızlar bugün e2 değerim 4500 olmuş moralim çok bozuk daha yumurtalar büyümedi 2 gün daha iğne vurulcam 14mm ancak oldular acaba daha kaç gün var tam büyümesine bilen varmı dozu 37.5 a düştüler gerekirse ohss olmamam için ilaç vereceklermiş hiç bu duruma gelenn varmı:gitme:
öncelikle geçmiş olsun canım.
fazla sorun yapma ayrıca çokta yüksek değil.e2 değerin benim 8000 lere çıktı çatlatma iğnesinden önce ilaçları bıraktırdı doktorum 2 günde 5000 lere düştü ve çatlatmayı o seviyedeyken vurdurdum.17 yumurta oluştu. 13 ü sağlıklı. 3 transfer edildi. ve sonuç pozitif ama sevincim yarım kaldı. ilk denememdi. fakat 5 haftalıkken düştü.
umarım her şey senin için iyi gider. mutlu haberlerini alırız.
Saveist çok geçmiş olsun.Doktorun düşüğün bu değerlerle ilgili olduğunu söyledi mi?Buna benzer çok kişiden okudum.Sonuç pozitif olsa da düşükle sonuçlanmış.Bu hepimizin kaderi mi?Ben sonuç bekliyorum ama pozitif olsa da sanki düşük korkusu sardı.Ne gibi önlem almalıyız?Sen kullandın mı Dostinex?
benimde 8000 e kadar çıktı ama ohss olmadım.21 yumurta toplandı 16 sı iyi kalite çıktı 4 transfer ve 12 donduruldu.ama acayip su içtim belki yalan gibi gelir ama transfere kadar günde en az 5 litre iç demişti doktor bende olmamak için hergün 5 litre su alıp içiyordum bol su iç bence