Gelinlik Modelleri kızlar yardımmınıza ıhtıyacım var...

kkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
66
0
46
Ordu
arkadaslar dugunum eylulde normalde gelınlıgımı begenmıstım, ama bır takım sorunlardan dolayı vazgectık baska bır yerden bakıyrouz ben sımdı tesetturlu bır gelınlık bakıyorum bugun baktım gelınlıkler hep acık uzerıne bolera verıyorlar... bugun begendıgım straplez prenses etek bı gelınlık uzerıne uzun kol calısılacak dedı acaba nasıl olur aklımda soru ısaretı var? bırde gelın basımı pelerınlı ıstıyorum bunu butun kuaforler yapabılır mı ?

cnm bende tesettürlüym benm de ekimde düğnm war ben sonradan takma kolları hç semiyorm o yüzden diktirecm.ama sen hazır düşünüyosn galiba benden sana tawsiye bolero terch etme hoş durmuo. kişisel düşüncm tabii

ben de kapatılmış olanları sevmiyorum diktirdim ama senin zamanın az kalmış kapatıladabilir canım

bi an önce karar ver sonra gelinlik bulamayabilirsin

Canım öncelikle mutluluklar bence de bolerodan kaçın..
Pelerinli baş konusuna gelince benim gelinliğim pelerinliydi..
Düğün salonumun anlaşmalı olduğu güzellik merkezine aklımda soru işaretleriyle gittim..
Kadın ilk kez pelerinli bir gelinlik gördüm daha önce yapmadım dedi çok korkmuştum tam da düğün günü!
Ancak pelerinli başların iyi özeliği baş aksesuarını kendin bile yapabilirsin ben kendim yaptım desem yeridir
Zaten gösteriş aksesuarında önemli olan onu doğru yerleştirmen..
İşte ben..
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/306511_342005369206964_365373623_n.jpg

Kuaförün bilmemesine rağmen sonucum hüsran olmadı herkes bayıldı..
Umarım sen de gönlünce bir gelin olursun

ekleme kol olabilir veya şu tarz birşey tam olarak bolero değil bunun biraz daha kapalı versiyonu astarlısı ve omuzları açıkta kalacağı için boğazlı olabilir boğaz kısmında inci düğme veya arkadan inci düğmeli şeklinde veya sade o kısım sonradan giyilecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…