Kizlar yardimm noluur:(

Anadolu_ee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3
0
6
İzmir
Kizlar size bi sorum olcak erkek arkadasimla 2 hafta birlikte olduktan sonra ben adet oldum adet olmadan once test yaptik negatifti zaten sonra bi kc gne adet oldum adetim her Amanki gibiydi ole az falan degildi dolu dolu adet oldum tek farklilik son gunlerde bi kac gun hafif kahverengi lekem oldu bitti adetim simdi tam yumurtlama donemindeyim kasiklarim sert sis ve dun gece surekli idrara cikma istegim vardi sk sk idrara ciktim simdi gebe olmaktan korkuyorum bulantim veya herhangi bi bas donmm memede hassayt falan da yok sizce nedir drum ? Simdiden sagolunnn

[SUP][/SUP]
Merhaba en güzel cevap kan testi her gebeliğin bulantı veya baş dönmesi yapıcak diye bi şartı yok ama adetten sonraki lekelenme hormonsal değişimden kaynaklanabilir.

Kücük bi yerde yasiyorum suan kan testi yapabilcek konumda degilim malesef bogaz agrimdan dolayi iki tane antibiyotik degistirdm largopen ve augmentin onlar bu sisligi ve idrara cikarmyi yapmis olablrler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…