• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımm lütfen

slngnc

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
69
0
16
İstanbul
daha yeni gebe olduğumu öğrendim 2 ay öncede düşük yapmıştım zaten kesede görünmüodu cumartesi tekrar gitcem hcg artış olmazsa bu bebeeğimdende korkuorum başına böle üzücü olay gelipte ikince bebeğinin düşük riski olduğunda ne yaptınız merak ediorum bana yardımcı olurmusunz hcg 43 çıkmıştı karnım karsıklarım çok ağrıo acaba nedeni nedir belimde ağrıo lütfen bana birşey söleyin

Son düzenleme:
benim başımdan böyle bir şey geçmedi ama sana tavsiyem arkadaşım bebekler anne karnında herşeyi hissederlermiş kuzucuğuna boşa stres yapma derim eminim bu şekilde yaşayan birçok arkadaşımız vardır.bu mübarek gecede dua ett bebeğinin seninle kalması için vee huzurun için ..

benim başımdan böyle bir şey geçmedi ama sana tavsiyem arkadaşım bebekler anne karnında herşeyi hissederlermiş kuzucuğuna boşa stres yapma derim eminim bu şekilde yaşayan birçok arkadaşımız vardır.bu mübarek gecede dua ett bebeğinin seninle kalması için vee huzurun için ..

inş peky karın ve bel ağrısının sebebi ne sence

inş peky karın ve bel ağrısının sebebi ne sence

Canım karın ve bel ağrıların çok normal. Daha çok yeni hamilesin. Bebek tutunmaya vücud da bebeğe alışmaya çalışıyor. Kasık ağrıları gebelik belirtisidir zaten. Biraz zaman geçince ağrılar gidecek bulantıların gelecek merak etme. İnşallah bebeğin sana tutunur. AĞır iş yapmaktan kaçın. Mümkünse hep sırtüstü yat.

Back