merhabalar altı aylık evliyim bugüne kadar hiç korunmadık hamile kalamadım en fazla adetim 4 gün gecikmişti evlendikten sonra bu ay adetim 6 gün gecikti bugün altıncı gün dün test yaptım evde akşam negatif çıktı birde sabah tekrarlayım dedim yine negatif çıktı ama adet olamadım hala bugün akşam üzeri bir kaç damla leke geldi kahvrengimsi ama hala adet olmadım sizce ne yapmam lazım kızlarr...
merhaba kızlar eğer o kadar geciktiyse adetiniz bir sorun var demektir.ya hamilelik vardır ya da farklı bir sorun yani.hemen doktora başvurmalısınız bence..önemsenmeyecek bir durum değil çünkü adet gecikmesi...
8.6 normalde şüpheli gebeliktir, yani geç döllenme falan dicem ama sen adet de olmuşsun be güzelim, ne denir ki sana, üstüne görmedir deyip de boşa ümitlendirmek de istemiyorum şimdi, adetin nasıl, yoğun mu, normalde olduğu gibi mi?
arkadaslar bugün kan testi yaptırdım sabah sonuc 3.6 ama normal adet göremedim hala noluyo anlayamadım 2-3 santim boyunda yapışkan sıvılar geliyor böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda